2 vindere fundet!

GODT NYTÅR….den 18.januar! ;O)

Ja, ja, ja, man må godt grine! Det gør jeg i al fald… men det er bare fordi at jeg slet ikke har fået blogget op til nytår eller lige efter, og NU bare er totalt bagefter…. OG SÅDAN ER DET! OG her har i den så!

img_7309

Det er måske også meget godt at komme lidt efter? Nu har vi allesammen sundet os lidt ovenpå nytåret. Vi har haft tid til at se om diverse nytårsforsætter giver mening. Vi har fået en chance for at mærke starten på det nye år og alle de nye vibes der følger med. Kan I følge mig? Det er altid sådan jeg føler det – altså – livet fortsætter jo som det plejer med alt hvad vi har i det af diverse indhold, men der ER et eller andet magisk over nytåret og den 1.januar og en ny start, ikk? En ny start. Det betyder altså noget.

Så hvordan går det? Hvad siger I til det?

Lad os starte med hvor det skulle starte – hvad der regnedes med,- hvis man da kan det. Jeg vil sige for mit vedkommende, så kan jeg tydeligt mærke det. Det nye år – den nye start og denne nye tid. Det er der jo flere grunde til. Et af de helt store grunde er vel først og fremmest at jeg stoppede pr.1.1.2018 i DR på P4 radio. Jeg havde været der siden 1.april sidste år – og DET i sig selv var jo et helt nyt skridt for mig. Jeg havde hele tiden vidst at jeg måtte mærke efter og se tiden an, især i efteråret 2017, hvor jeg vidste at jeg ville få rigtig travlt i egen karriere, og denne gang oveni et stykke fast arbejde hos P4. Jeg kæmpede mod indrømmelsen længe, fordi jeg var glad for P4 og mine kolleger. Virkelig. Jamen, se dem lige her – de er jo ikke til at stå for: Toke, Kasper og Andreas (hjerte hjerte hjerte)

img_6997

Jeg villle rigtig gerne have at det hele kunne lade sig gøre,- og at jeg kunne alt. Men det kunne jeg ikke. Jeg blev stresset og presset og det gik ud over mine unger, som stadig er små, jo. Jeg have ikke overskud når jeg kørte “to fuldtidsjobs” i egen karriere og radio jobbet. Så jeg måtte tage en beslutning. Det var ikke nemt. Jeg vidste jo godt at jeg på en måde gjorde det hele lidt surt for kollegaer og chef for en periode,- og jeg vidste især også godt at mange lyttere ville blive ked af det. Men der var ingen der IKKE forstod det! Det var virkelig rart. Alle forstår det valg. Og nu på den anden side af den beslutning kan jeg også mærke, at det var det rigtige.

Så her er jeg – med egen kalender igen, 100% selvstændig igen, tilbage til det liv jeg kendte og kender så godt, tilbage til livet (arbejdslivet) uden garantier. Men jeg har tid til mine børn igen og det kan mærkes. Tydeligt endda! På dem kan jeg mærke at alt er som det skal være nu.

Udover det så har jeg også altid haft følelsen af et nyt år og en ny tid hvert nytår, men på een eller anden måde føles denne her gang meget stærkere. Der er noget i opsejling i atmosfæren for mig. Gud vide hvad det er? Det i sig selv er drøn spændende synes jeg. Det at jeg kan mærke et eller andet i luften, men ikke ved hvad det er. Og i sådan een situation er det absolut bedst at gøre følgende:

img_7279

Præcis sådan. Jeg kan let tænke alting i sænk ;O) hahahah – og bekymre mig. Jeg kan ikke slippe det 100%, men jeg arbejder på det! Og desuden – den følelse jeg har omkring det at der er et eller andet i luften,- det føles GODT! Ja, jeg aner ikke hvad det kunne være…. men lige nu har jeg det bare godt med det! SÅ breathe and let go :O)

Jeg har kridtet skoene godt til dette nye år – denne nye start,- og min plan er klar og tydelig i udgangspunktet. Og jeg siger i udgangspunktet fordi i mit liv og i min branche, der ændrer tidslinjerne og situationerne sig hele tiden. JEG har følgende vidunderlige planer:

 1. Jeg skal fejre mit jubilæum! I år har jeg 15 års jubilæum. I februar 2003 udkom mit debut album “Home”. JA! DET ER SGU 15 år siden – hahahah! SÅ jeg er i fuld gang med at lave en EP. Ny musik skal der til og det er så dejligt at have tid til det! Skrive sange, indspille, lytte og vurdere,- finde de rigtige 5-6 sange til det halve album en EP er. Desuden finansierer jeg det hele selv, og er total egen herre i processen – det er både rigtig fedt, men også rigtig spændende på den lidt for spændende måde indimellem (for sådan noget skal der jo findes og prioriteres penge til), men alt er som det skal være i den sag. OG der kommer en EP og det skulle gerne være i slut marts. HURRA!
 2. Så håber jeg selvfølgelig at jeg kan komme ud og spille det hele for jer – allermest de sange fra debut albummet og de gode gamle dage (!), men også de nye. I så fald at det lykkes at finde på noget i den dur, så bliver det en semi akustisk tour i foråret – hold øje med det inde på min officielle facebookside som du kan vælge at følge lige her: https://www.facebook.com/julieberthelsengl/ Derinde kommer der også et par enkelte events jeg er med til som opslag snart – nogle man kan købe billetter til og så kommer der også et overblik over:
 3. Julekoncert touren! Jeg har siden siden 2016 arbejdet på en rigtig fin jule koncert, og prøve spillede den i decmeber i Herning Congress Center dengang og det var magisk! Jeg kunne ikke få den op at stå i juletiden sidste år men NU kommer vi på en rigtig god og lang tour i november og december i år, og spiller godt og vel 20 steder i dk. HURRA igen! Jeg glæder mig heeeeelt vildt! Jeg elsker, elsker, elsker, at spille og synge sammen med mennesker jeg holder af, som er dygtige, som vil det ligeså meget som jeg, som er hamrende gode på scenen, og som kan give mig lige præcis det jeg beder om og leder efter til sådan en koncert. Den er smuk og magisk! Især for mig – og det er et ret godt udgangspunkt, ikk? GLÆD JER!
 4. Jeg pønser på et lille kreativt projekt “on the side” i samarbejde med nogen. Det er skrevet lige netop så hemmeligt som det står! Jeg kan nemlig ikke sige så meget om det endnu, men det er igang og det bliver godt! Jeg arbejder med energier og betydningen af, at vi husker at styrke os med forskellige energier samtidig med at det er noget vi synes der er pænt. Stærke og energiske sten samt symboler er i spil,- og jeg håber at jeg kan præsentere det for jer engang i marts/april! Måske endda i forbindelse med ny musik også! Årh – det ville være fedt! – så skal jeg da nok få gjort opmærksom på mig selv ;O) Hahahahahahah! Bum-bum.
 5. SÅ skal jeg sådan set i form! Den evindelige nytårs halløjsa forsæt-tingel tangel ting…. ak ja. Men det er uden den onde mentale pisk. Jeg kan bare godt mærke nu, at jeg er for slap… jeg er stadig lidt for tyk i min egen optik – minus 5-10 kg ville være skønt. Men mest af alt styrke i krops-stamme og ryg især er et mål. Bedre form, bedre krop – for min egen skyld! Jeg bliver altså 39 år til sommer – og næste gang bliver jeg…, ja det kan i regne ud selv, – og jeg skal ikke have flere børn, så nu kan jeg fokusere på min krop. Det fortjener den og jeg! Jeg er startet på Reformer Pilates! OG DAMN – jeg er øm! Så øm at jeg næsten ikke kan trække vejret! HAHAHAAH! Fuck, mand. MEN ved I hvad? Det er sådan det er i starten og det er sådan man kan mærke at det virker, og den indsats man gør virker. Så jeg fortsætter! Desuden har jeg købt mig en ro-maskine. Den skal bruges herhjemme,- købte den i december som gave til mig selv og den er endnu ikke pakket ud af sin kasse! GRINER! Jeg har planer om at gøre det snart(!) Meeeen noget andet jeg har rodet mig ud og nu virkelig er blevet forelsket i er:
 6. Ridning! For godt og vel 2-3 måneder siden begyndte jeg at ride på islandsk hest 5 min. fra hvor vi bor her i Saksild. Tak skæbne!(Altså på den absolut gode måde). Ikke nok med at jeg får lov til at udleve min heste-pige barne drøm, så har jeg fået en veninde i Dorthe som har stedet og flere bekendtskaber i dette nye sted vi er flyttet til for 1 1/2 år siden (læs: vi er stadig nye her). And guess what? Nu leder jeg efter min egen islænder! Jeg kan ikke beskrive lykkefølelsen for jer med ord! Det er en stor og en dyr beslutning at tage, ja, men den er taget og jeg kan slet ikke fortælle jer her, på nogen måde, hvor glad det gør mig. Hvor meget jeg glæder mig. Hvor meget jeg håber på , at det falder i hak det hele. Jeg er helt underlig indeni bare ved tanken – jeg vil det så meget. Det er en stor, stor, stor pige drøm der går opfyldelse den dag det sker. Og den dag det sker LOVER jeg at kamp spamme med jer med billeder og historier både her og på instagram. Jeg ser så meget frem til at jeg kan skrive en blog med en overskrift der hedder “Mig, og min hest”.
 7. Jeg skal ikke giftes i år. Men det skal jeg næste år! :O) Minik friede jo i sommers, og normalt skal man vel egentlig gifte sig et år efter? Det når vi ikke – og jeg vil egentlig gerne have et vinter bryllup, så som det er lige nu, så bliver det i vinteren 2019 :O) Vi ved endnu ikke hvor vi skal holde det. Og hvordan. Og med hvem (agtigt). Det skal vi finde tid til at tale om og hygge om på vores egen måde. Det er ikke altid lige let at finde god plads til det indimellem hver vores skøre kalender og to små børn. Nej… jeg vil gerne nyde hvert et sekund på den planlægning, så det skal vi finde tid til.
 8. Vi skal finde ny bolig i sensommeren i år. Vores hus her lejer vi indtil da. Vi er kommet så vidt, at vi ved vi gerne vil blive her. Her er så dejligt. Så nu går vi og drømmer om vores eget hus og undersøger så småt mulighederne for det. Det er en noget kompliceret og fyldig sag, synes jeg. Jeg prøver at tage det med ophøjet ro, men I ved,- når man virkelig gerne vil noget og virkelig drømmer om det, så er det også bare let at lade sig fange i frygten for at det ikke sker. Som om at man arbejder for ikk eat blive alt for skuffet hvis tingene ikke lykkes. Kender i det? SÅ jeg arbejder på flere niveaur i lige akkurat denne drøm. Frygten er velkommen, men den skal ikke bestemme. Jeg vil tage det som det kommer, og inderligt håbe på og arbejde for, at det vi gerne vil have kan lade sig gøre! Og i dette tilfælde er det vores eget hus.

Ja, det er bare en bid af planerne for 2018! Der sker sikkert flere ting, og vi laver flere planer, og vi drømmer om noget. Tingene kan ændre sig på mange måder,- men jeg er så glad for at jeg faktisk kan mærke min egen målrettehed. Jeg ved hvad jeg vil. Jeg har gang i et totalt kreativt flow – noget der har været blokeret i mange måneder pga stress, forvirring, famlen i blinde, styret af frygt og alt muligt andet, som udfordrede mig voldsomt da jeg oftest plejer at kunne holde styr på langt det meste i mit liv og i mit indre. Nu kører det igen… lige som det nye år startede, lige som jeg kom stille og roligt igang med januar,- dér kom min energi og mit overskud, mit flow og min glæde, min målrettethed og min beslutsomhed om hvad jeg vil og hvad jeg ikke vil.

Så langt så godt! En god start herfra vil jeg sige. Og jeg vil gøre mit absolut bedste for mig og mit, og mine nærmeste. Og så tager vi den derfra!

img_7187

2 kommentarer

 • Vivi Navndrup Schwaner

  Kære Julie, Go for it! Du har tydeligvis viljen og styrken til at formidle dit kæmpe talent og lade alle os nyde at lytte til din fantastiske stemme og sang❤️ Du har så meget at byde ind med – så fortsat held og lykke med karrieren – nyd livet og ikke mindst din dejlige familie😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Berthelsen

   Tak for den her vidunderlige kommentar! Stort tak. Det varmer.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 vindere fundet!