GODT NYTÅR....den 18.januar! ;O)

Flueben!

Hej ….

Jeg har taget et par beslutninger. Det er jo sådan, at dagene og tingene hele tiden ændrer sig og skifter kurs, – og det er egentlig en rigtig god ting! Energiernes drivkraft er den flod vi strømmer i, og her må man følge med og stole på at det går den rigtige vej hele tiden med alt hvad det indebærer. Det vælger jeg at omfavne. Flueben!

Lad os starte med bloggen og det at være blogger. Jeg havde faktisk besluttet mig for at stoppe. Jeg følte ikke jeg kunne finde tid til det og jeg blev i tvivl om hvad det ville give mig i sidste ende. Jeg kan godt lide det, men kan have svært ved at finde balancen mellem at skrive de gode , lange, meningsfyldte og informative blogge og de korte, hurtigere, let-læselige fastfood agtige nogle af slagsen også. Jeg kan selv godt lide begge dele. Jeg elsker at have tid til de gode lange blogs, men hader når jeg ikke har tid til det, og så gider jeg heller ikke skrive de korte,- der ikke siger nok for mig! MEN jeg har sluttet fred. Jeg vil gerne blogge og så er det lige meget om det er med det lange eller det korte indhold – jeg skal nok finde ud af den balance og jeg skal blot acceptere at det kan være enten eller og begge dele. Når jeg selv godt kan lide at læse begge typer blogs, så er vi nok flere der kan det! SÅ hermed afgjort – jeg fortsætter med at blogge og så ser vi (sgu) hvad det bringer hen ad vejen fra nu af! Flueben!

at-faa-groent-i-boernene5

Så er der min EP og nye musik – jeg proklamerede sidste gang, at den var klar i slut marts. Jeg kan NU proklamere, at det er den ikke. OG VED I HVAD? – mit jubilæum i år smutter jo ingen steder før næste år (hahaahh), så jeg vil give det den tid det tager. Der er masser af aktivitet og sange, og jeg er ved at finde retning i det hele, og måske finde samarbejds partnere så jeg netop ikke skal stå med det hele selv, men få god sparring og nogen at dele udgifterne med og tage alle mulige fede skridt, chancer og muligheder med og DET tegner godt. Jeg vil dog tillade mig at holde det hemmeligt lidt endnu :O) MEN jeg kan sige så meget, at jeg satser på en single/sang ude inden sommerferien og een mere single i sensommeren – tidligt efterår sammen med min nye EP og musik! Så er DET også hermed afgjort. Flueben!

img_7556

Projektet med at komme i form og slanke mig er midlertidig udsat. Igen skal vi omfavne det faktum at vi sjældent selv bestemmer slagets gang. Jeg faldt sgu af min hest i mandags. Jeg er hjemme med bøjede ribben og godt forslået. Lægen har givet mig gode piller og dem er jeg meget taknemmelig for! Jeg har måtte aflyse jobs i denne uge og ser næste uge an og har advaret de fleste om eventuel aflysning. Jeg håber dog ikke at det bliver alt, for jeg lever trods alt ad dette, MEN selvfølgelig er min fysik og min krops velbefindende det vigtigste. Og jeg skal lige hilse og sige, at dette her,- det er ikke smertefrit. AV for helvede. Det var en misforståelse mellem min hest og jeg – det er hvad der kan ske. Han satte afsted i galop og var slet ikke klar, og så røg jeg af og landede hårdt på min venstre side. Jeg takker min ridehjelm for at mit hoved ikke tog skade. Så er det sagt! Anyways – jeg kan ingenting – ikke engang ride på min smukke vallak (se ham lige forneden <3 ) – så kur og form det må vente. Jeg accepterer hermed whatever lærepenge der er i dette her og takker på forhånd for udvidelse af min horisont! Flueben!

img_7643img_7628img_7570

Og så har jeg sørme gjort noget dejligt. Noget jeg har ville længe – det får en blog for sig inden den 18.april, for HER er der officiel release på min helt nye smykke kollektion MyEnergy by Julie i samarbejde med ByKjærgaard i Kolding. Et lille, skønt og fantastisk smykke firma der arbejder med guld og sølv, producerer i DK, og bruger de reneste og fineste ædelsten. Jeg har tegnet og tænkt denne fine og lille kollektion med otte smykker indtil nu, og Hele kollektionen handler om min tro på natur og naturens gaver – eks. ædelmetal og ædelsten, som alle sammen kommer med styrker fra naturen og energi-gaver til os heldige mennesker. Det er måske lidt langhåret for nogle, men helt naturlig for mig – dette skal jeg nok skrive mere udførligt om snarest, men herunder kan i se et par billeder,- og jeg kan sætte flueben på et længerevarende projekt der nu er godt nået, godt igang, og i fuld udvikling og jeg er dælme stolt og glad! Flueben!

img_7735img_7739

Hjemme går det godt. Vi har det godt. Og mine unger er dejlige, som altid, og stadig også små unger der kræver alt muligt hver dag, er forkølede, kaster op, larmer og leger, spilder og roder, griner og mysser, holder om hinanden og skændes, gør mig glad og gør mig sur,- og for tiden min dejlige søn der er så opmærksom på at jeg er kommet til skade og krammer mig dagligt. ALT er LIGE som det skal være. Flueben!

img_7758

 

OG NÅ JA! – så er jeg igang med at blege tænder. TOTALT på tide :O) Hhahahaah – følg min tur med det på instagram @berthelsenjulie

9 kommentarer

 • Bitti Fleischer Nielsen

  Juliennguaq, nuanneq misigissutsit tamaasa inissaqartikkitit. Matserfiit suungaluarpata ammartaraatit aqqutissat sapernaraluarpata ingerlaffigisaraatit. Inuik tarnermut angalaartitsisoq pissatsitsisaraaq.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Nielsen

  Har du overvejet at købe en sikkerhedsvest til ridebrug 😉?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Berthelsen

   Ja, det har jeg – jeg har aldrig redet med sikkerhedsvest – faktisk er jeg heller aldrig faldet af før…. men nu skete det, jo. Så jeg overvejer det da. Synes bare ikke de er så behagelige at have på… har du et bud på een der er behagelig?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Assawra

  Mange tak 3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette Voss

  Julie, jeg elsker dine flueben 😉 Knus AM

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Berthelsen

   Hahahahha, tak! Og tak for dine gode råd forleden! Håber vi snart får tid til en god kop kaffe. Jeg skal lige ovenpå igen efter mit lille heste styrt…. suk og av av! THANK GOD for piller :O) Griner. KRAM herfra.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Berthelsen

  Pinnersaasiatit pissanganat. Ujamiliat takugakku alla eqqaanngilakka qajaasat 😉👍🏻 Saqqummerumaartussallu qilanaarnat. Suliluarina isumassarsilluarina peqqissilluarunalu 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Berthelsen

   Qujanaq. Taanna ujameq tassa Orpigaq ! Taamaattoq immaqa ilisarivat ;O)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Else rasmussen

  Du er altid så dejlig til at fortælle jeg tror du ligner din far kh elsemormorrasmussen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GODT NYTÅR....den 18.januar! ;O)