Op på hesten igen!

Status…

Hej derude ;O)

Og god søndag! Ih, hvor er det en dejlig dag.

boeh1-1

Jeg ved godt at vejret er noget skidt – det er det i hvert fald her i Saksild, det er gråt og kedeligt. MEN jeg har gennemført den arbejdsuge jeg skulle have. DET er rart ovenpå aflysningerne i sidste uge – fordi jeg jo røg af hesten! Tænker du “a-hvaf-for-noget?!?!?!”,- så se sidste blog om netop det lige her : http://julieberthelsen.com/2018/03/21/op-paa-hesten-igen/

Jeg heler dælme godt, hvis jeg selv skal sige det…. men jeg må indrømme at denne uges anstrengelser naturligvis gør mig ømmere end nødvendigt. De sidste to dage har jeg også kun taget piller til natten. Sidste uge var det alle fire gange om dagen. Jeg var komplet hjælpeløs fra mandag sidste uge til om lørdagen. Så gik det bedre. Og tirsdag var jeg på farten og jobbede, samt onsdag, torsdag og igår lørdag. There! I did it. Pheeew. Måske kan jeg endda komme ud og skridte lidt på min smukke ishest om et par dage. NØJ hvor jeg håber… jeg savner det. Se ham lige ham smuksakken:

img_7718

NU er der påske ferie! Det er også derfor at denne søndag er så rar ;O)

Det optimale havde været at vi skulle på ferie hjem til familien i Grønland, men sådan bliver det ikke i år. Vi skal hygge herhjemme, og så får vi formentlig lidt af vores familie her i dk på besøg – vi har jo heldigvis en hel del af dem fra Miniks side, af. Det er skønt. Påsken bliver rolig, med masser af udendørs aktivitet, leg og hygge med børnene, og ren og skær kvalitets tid. Det er flere år siden at både Minik og jeg har haft fri sammen i påsken!

Mit mål for fysikken er , at når jeg kan hikke, hoste og nyse uden at det gør ondt = så er jeg rask. Ind til da må jeg simpelthen bare passe på. Og mærke efter i kroppen. Jeg fik vist sagt sidste gang at jeg undgik at nyse – så fik jeg at vide for tre dages tid siden at jeg skulle give det et forsøg fordi der ellers ville være chance for lungebetændelse…. ak. SÅ jeg nøs. Så hæmmet jeg overhovedet kunne, men første gang resulterede i at jeg skulle hive efter vejret i smerte i 1 minuts tid lige efter. Suk. Og av.

Jeg var ved min kiropraktor igår. Det var rigtig rart, men gjorde naturligvis også ondt det ene præcise sted hvor jeg virkelig har slået ribbenene. De kunne sagtens klare at blive manipuleret med. Men av. Igen. Nu føles det hele mere som om at det trænger til en seriøs god gang massage – med forsigtighed omkring venstre side hvor slaget ved faldet var størst. Men alle mine muskler i min ryg agerer som utrolig ømme og slidt muskler…. og jeg har en vidunderlig massør her i Odder. Jeg skriver lige til hende!

Så status er:

Alt er godt.

Jeg heler godt.

Jeg har det godt.

Jeg har påskeferie nu!

Jeg er glad.

Jeg kan sikkert snart ride igen.

Jeg er så endnu gladere.

Her får i lige en lille generel og god daglig bøn, der er super dejlig og som både siger det korrekt og er en reminder på det gode vi altid skal huske. Stort varmt kærligheds kram til alle!

img_7556

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Op på hesten igen!