Status quo

MyEnergy by Julie

Kære allesammen!

Så er min lille smykke kollektion snart på gaden – i udvalgte butikker fra på tirsdag! Hvis du vil se hvilken butik – eller om der er een i nærheden af DIG, så tjek det ud på det link jeg har sat nederst på siden. Du får også link til byKjærgaards hjemmeside, hvor du kan shoppe løs, hvis nu at der ikke er en butik nær dig,- eller for at se nærmere på smykkerne. Det er dem jeg har samarbejdet med for at lave disse smykker.

For mig har dette været et vigtigt ‘projekt’. Jeg har længe gerne ville prøve at lave noget mere i den dur og retning, men hvordan finder man lige tid og økonomi til at søsætte et nyt projekt, når man i øvrigt i forvejen farer rundt og knokler derudaf? Tja… det resulterede i en partner – Nadia og ByKjærgaard. Sikke et held. Og indtil nu lutter behageligt samarbejde. Jeg har haft total frihed og masser af rådgivning og vejledning – og det har været skønt. Jeg gik så til gengæld i lang tid med kreativ blokade, indtil i januar måned i år hvor jeg deltog i “Nærkontakt” på Kanal 5, og her endelig fik løst den knude. Og det strømmede afsted i mig med energi, ideer, kreativitet og flow. Og her – samme nat – som den dag i åndernes hus , kom hele min tanke og ide, tegninger og ønsker omkring MyEnergi på plads. Det handler om naturens power. Det er nok ikke nyt for nogen at jeg er en natur pige, eller bare elsker naturen og kommer fra et sted hvor naturen bestemmer alt, og jeg nærer dyb respekt for den. Jeg ved også hvad naturen giver os af gaver i alle mulige former. Ædelsten og ædelmetal er også en del af det.

Tag eksempelvis mine inuit hand tattoos – da vi sad (Maya Sialuk tattovør og jeg) og talte om hvad jeg skulle have, fortalte jeg hende at jeg hade set denne her figur og var fascineret af den – det var ikke underligt,- for den var en arktisk pilegren som symboliserer udholdenhed. Een af mine større indre gaver jeg selv mener jeg besidder – udholdenhed.

img_7810

OG når man kender den pilegren, som er en helt lav busk-lignende plante der er overalt i naturen i grønland, med lange forgreninger i rødder under jorden, som næsten ikke kan rives over eller i stykker, og når det lykkes ikke vil brænde på bålet fordi den er så fugtig,- så giver det super god mening. Udholdenhed. Naturen skal danne rammen om ædelstenene i min smykke kollektion. Jeg vil forbinde styrkerne, og de skal arbejde sammen og hjælpe hinanden. Som de sikkert gør ude i naturen. Jeg ville også gerne have mit danske islæt med, og besluttede mig for det smukke egetræ’s blad. Det den spirer med hvert forår og står med hele sommeren, det den fornyer sig med efter vinterens nøgne tid. Det er sgu da ren magi, hvis i spørger mig! Anyways – min fascination ligger heri. Og derfor skulle det være sådan. Naturens power , det grønlandske, det danske, samhørigheden, styrken, samarbejdet, og alt det smukke i det. Og så ædelstenene. WOW! Jeg har aldrig været 100% klog på dem, andet end jeg vidste i mit indre at de kan noget helt særligt,- nu har jeg dykket ned i det – og giver dem lov til at være det de kan være. Fem sten udover diamanten har jeg valgt.

Her kommer det kort og godt – My Energy!

 

MyEnergy

For mig er energier vigtige, og de er tydelige.

I vores hverdag er vi altid omgivet af energi i alle former, men vi har glemt hvor vigtigt det er at huske at se den og mærke den. Energi er ikke uhåndgribelig. Tværtimod.

Den er lige foran os, altid. Alt inde i os og alt omring os er energi. Tag bare naturens energi – vind, vand, hav, jord, sol, varme og kulde. Og alt hvad naturen har skabt er fra dennes energi.

Naturens gaver er mange. Ædelmetal og ædelsten er blandt disse. Og når de kommer fra naturen kommer de også med en vis energi. Eller rettere sagt: kommer med smukke naturskabte gaver til os.

MyEnergy, er en samling af dette. Formen er det gamle, kloge og stærke egetræ’s blad og den udholdende og ukuelige arktiske pilegren, der begge danner ramme om en ædelsten der indeholder en bestemt energi. Den du falder for, er den du har brug for lige nu – der hvor du er i livet. Giv dig selv lov til at være en del af energierne, og lad naturen hjælpe dig på den måde den så gerne vil.

MyEnergy ædelsten

Blå Topas:

Den er god til halsen hvor den renser og lindrer. Den hjælper på alle former for kommunikation og det gælder både mellem dig selv og andre mennesker, men også med andre levende skabninger. Den er god til den indre dialog og til at finde balancen mellem dit indre og det ydre, for dig. Det er en sten der hjælper dig med at leve i nuet og lade dig flyde med strømmen i din drivkraft uanset hvortil den tager dig. Den hjælper dig derhen hvor du skal, i den balance du skal være i. En meditativ sten, kan man sige.

Røgkvarts:

Denne symbolisere ‘renselse’. Den renser os for enhver urenhed psykisk og fysisk, og den er derfor velegnet til at få negative tanker og følelser, angst, frygt, depression og alle typer svære følelser til at forsvinde eller holde sig væk. Det den gør er, at den trækker lyset ind i de områder der gør ondt eller trykker, og hjælper os med at slippe de følelser der er grund til det der smerter. Den leder lyset ind til der hvor mørket har sat sig fast, uanset hvor og hvornår.

Rosakvarts:

Den her er en rigtig hjerte-sten. Den symboliserer kærlighed, ro, harmoni og guddommelig kærligheds energi. Den bibringer stabilitet og varighed til den kærligheds energi der flyder til os og fra os. Den lærer os tilgivelse og giver os følelsen af tryghed. Tryghed til at tage imod kærlighed i alle dens former, tryghed til at være den vi er. Tryghed til at tro på alt det kærligheden har at give.

Månesten:

Den her er magisk – den hjælper os med at klarlægge vores mål, og hjælper os med at vælge rigtigt. Den er der for at tiltrække tingene i den rigtige rækkefølge, til os. Den har healende kræfter, der styrker os og som gør os fredfyldte og harmoniske. Den kan også være særligt brugbar for kvinder der oplever følelsesmæssige ubalancer omkring fuldmåne, og den hjælper dig gennem følelsesmæssige svingninger generelt.

Sort Onyx:

Denne hjælper os med at forstå andre og lære os, at vi ikke altid har ret. Den hjælper os på den måde, at vi bliver bedre til at se tingene i andre synspunkter, flere perspektiver, større perspektiver,- og dette udvider vores egen horisont, og vi lærer at tænke mere klart og mere positivt.  Derfor er det heller ikke underligt at den stimulerer hørelse og koncentration. Man må jo være opmærksom, for at lære.

Diamant:

Diamanten er ikke bare eventyrlig, – den har magiske kræfter.  Den er den højest udviklede krystal på jorden, den mest komplekse, den stærkeste. Den kan med sin kraft forstærke energierne i de andre sten vi bærer. Den bringer os visdom og indsigt, og den bringer os i kontakt med solens energi,- den viser os alle regnbuens farver, og den virker alment helbredende og genopbyggende. Den stimulerer livsevnen og healer over alt. Den symboliserer sjælen og troskab, kærlighed og fuldkommenhed. Den viser med sit lys vejen, selv i den mørkeste tid. Den kan lære os at rumme lykkefølelse ved at lade os konfrontere vores skyggesider, fordi den lærer os at forstå mørket således at vi netop kan se lyset og alt det gode der er her for os.

Ordet Diamant betyder, i øvrigt, ‘Uovervindelig’.

img_7814

HVOR KAN DU FINDE DIT SMYKKE? Find en butik og se dem og mærk dem,- men kan du ikke det så tjek den anden hjemmeside for at se smykkerne.

For at se efter en butik i nærheden af dig, så klik på dette link:

http://www.jeweltime.dk

 

 

img_7735

Og er der ikke en butik nearby, så tag et kig på hjemmesiden og se smykkerne – de kan købes herinde men først fra uge 18/ 30.4 og fremefter,- den hedder bykjaergaard.dk

 

 

3 kommentarer

 • Augusta Egede Madsen.

  Sikke smukke smykker du laver og jeg kan især godt lide at du tager naturen som tema. <3 Godt gået <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg skrev det lige på dit Facebook opslag om smykkerne, men hvis du ikke ser det vil jeg bare lige sige at det link du angiver nederst i din blog; bykjargaard.dk er forkert. Det må være bykjaergaard.dk 😉 ellers superfine smykker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Berthelsen

   Tak og UPS FOR F DA! Det er en tastefejl. Retter den nu!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status quo