Ugens Op&Ned 2

Ugens op & ned 3

Så gik der tid med det – vi fik noget at bruge tiden til, laalalala – god og passende sang :O)

Så er der nappet en uge mere – i varme og hede. Hvor er det vidunderligt ikk? Sikke et vejr, manner! Det er ganske vel rimelig hårdt at flytte i, og jeg har svedt TRAN og badet flere gange om dagen. Jeg har haft seriøst ondt i ryggen og stress i kroppen da mange ting skulle nåes inden i torsdags. Og siden da – så har jeg stået med en hel del i den her flytning helt alene… Se lidt billeder af det nye sted og rodet nederst i bloggen her.

Hvis du missede de sidste to uger så kan du se uge 1 her og uge 2 lige her :O)

img_8554

Here comes the week

 

UGENS OP:

 • Jeg har simpelthen fået sorteret i gud ved hvor mange kasser – selv kasser der ikke nåede at blive åbnet ved sidste flytning. Endnu engang må jeg konstatere at vi har for meget lort. Det jeg når for nu, det er det jeg når. Resten af sorteringen bliver fra slut juli, når vi er tilbage fra Grønlands ferie. (Og bare rolig – huset står ikke tomt og det passes på). Meeeen jeg vil prale! For jeg synes dælme jeg har nået meget! Klapper lige mig selv på skulderen.
 • Alle dage frem til torsdag er gået med at flytte det vi manglede, fikse internet og tørretumbler, lave passager i hus og skur, og alt hvad der krævede os begge to eller Minik især. Helt indtil kl 22 onsdag aften, hvor jeg satte Minik på et tog fra Skanderborg var der stress og jag i vores kroppe, fordi det vi skulle nå var SÅ omstændigt. Føj, hvor jeg egentlig hader at flytte. Jeg ser så meget frem til at det hele spiller igen.
 • Græsplænen herude er fikset og sået,- nu vander jeg på livet løs hele tiden og under kontrol. Drømmer om en smuk plæne. Den er så stor, så hvis den lykkes kan vi virkelig få noget fedt ud af den til ungerne og os.
 • Min veninde Dorte (det er hos hende min ismule står)´s mand, Michael har sagt at han vil hjælpe med at afmontere vores gigantiske trampolin i løbet af denne uge, og flytte den herop til det nye hus. TAK! Den kunne jeg slet og ret ikke overskue. Vi kvitterer med noget lækkert grønlandsk kød vi kan grille eller smide over bål på den anden side af sommerferien :O) Juhuuuu!
 • Jeg har haft mange fridage i sidste uge til at koncentrere mig om det her hus, og den her flytning – og det er faktisk kærkomment. Det har været rart ikke at stresse, men bare tage en kasse ad gangen og stille og roligt komme på plads. Med tid, og tid til pauser og hest. Min hest som har været en anelse forsømt i alt det her. Nu har jeg tid til ham igen! YAY.
 • VI skal til Disneyland paris! Fredag til søndag i denne uge. HURRA! Jeg er stor Disney fan og elsker alt ved det, og glæder mig til at vi kan tage Casper dertil. Sia er lidt lille, men hun vil elske det alligevel. Stay tuned for at følge med på den tur – følg mig på instagram @berthelsenjulie , hedder jeg. Lige nu lover de regn og torden BUT I DON´T CARE! Jeg glæder mig mere end børnene… tror jeg…hahahahah! Minik flyver til Paris fra Madrid og er der sammen med os. Total dejligt – det er så godt for børnene og ham, at de lige ses midt i perioden væk fra hinanden.
 • Endnu en dejlig optræden i Tivoli på plænen sammen med Tivoli´s Salon Orkester i tirsdags. Vidunderligt vejr og vidunderligt publikum! I LOVE MY JOB! Helt seriøst! Hvor er jeg taknemmelig og glad. Hver dag. Hvis I vil nå mig derinde sammen med dem inden at jeg overlader scenen til næste gæste solist så er det tirsdag den 12.juni kl 19-20!
 • Lørdag brugte vi hele dagen på stranden sammen med Faster Heidi og hendes familie, og hele dagen sammen med dem til lidt grill og hygge, og om aftenen tog vi en lille sejltur i deres jolle. Blikstille og varmt. Ren lykke. Hele dagen. Dog var vi noget trætte da klokken slog 22/23. Lang dag med aktive børn…. og trætte voksne. You know!img_8532
 • Jeg fik talt i telefon med forfatter og sundhedsguru Maria Borelius. Jeg skal indlæse hendes bog, hendes livsberetning “Sundhedsrevolutionen”, og jeg glæder mig så meget. Det var vigtigt lige at få talt med hende om det hele. Hvis I er nysgerrige på hvad jeg har indlæst ellers og hvordan det hele det lyder med mig som lydbogs pige, så find mig på diverse app’s. Man kan vist godt søge på indlæser? Det ved jeg faktisk ikke ;O) Hahahaha ,- men jeg kan da nævne serien Whitehall, bogen Frosne Beviser og bogen Husdyret. Så er der novellesamlingen Zombieland. Yes, yes. Jeg ELSKER at læse, men har ingen tid til det – lydbogs indlæsning er ren win-win for mig! I love my job – fik jeg nævnt det? (hihi).

 

UGENS NED:

 • Sia (den lille på 2 år) er stadig i en slags fase, hvor hun har fundet ud af at alting ikke nødvendigvis er permanent kva vores flytning. Hun savner alt og alle hele tiden og siger altid at hun savner noget eller nogen. Alt fra stort til småt. Lige fra ting hun kender til, til ting hun intet kender til eller ved om. Det er både sødt og hjerteskærende. Hun er dog begyndt at kalde vores nye hus for det nye hus og er okay med det – ikke så meget surmulen over det mere.
 • Casper (vores dreng på 6 år)´s græs allergi er SLEMT! Vi har ellers fået medicin på recept – lige fra alm. Alnok til specielle øjendråber og næsespray. Lige lidt hjælper det. Av, mit hjerte.
 • Et lille minus (og måske et plus i nydelsens tegn) så spiste jeg en is igår, søndag. Jeg havde købt en nødde/choko ispind til Sia, og hun kunne ikke lide den. Så IKKE en hel uge uden sukker. MEN meget tæt på. Jeg hænger i for det føles sgu fantastisk. Efter en hård uge sidste uge, så er det godt nu! Jeg skal bare op på hesten igen imorgen – altså i sukkerets forstand ikke min hest,- for jeg kan godt mærke at min krop reagerer meget positivt på at få sukker. Også negativt – jeg er helt oppustet…arh well… det har heller ikke være en hel og aldeles sund søndag (!), men det skal der være plads til.
 • Jeg er alene om hus og børn. Siden i torsdags, og frem til den 14.juni. Minik er rejst med det Grønlandske landshold på samling før at de skal spille VM kvalifikationskampe. Det er lidt meget midt i flytning, flyttekasser, rod og kaos. Jeg mangler endda en smule nede i det gamle hus. Suk… og av min ryg. OG helt alene er jeg dog ikke ,- vi har jo Kath vores skønne au pair. Hun hjælper naturligvis godt til. Men vores kasser og al vores ragelse kan hun jo ikke rigtig tage sig af. Faster Heidi er også en god hjælp. Træder til når hun kan – imorgen eksempelvis. På Grundlovsdagen hvor institutionerne har lukket hjælper hun til. Så skulle jeg nok kunne nå det jeg har planlagt at nå i alt det her flytten rundt.
 • Der skal ryddes ud. SOM I: RYDDES UD! Vi skal lave een stor omgang seriøs hus-udrens-ting og sager og få clearet i ALT hvad vi har! Det er en god ting, men selve arbejdet og tiden vi skal bruge på det er nederen. Selvom det er nødvendigt så er det bare dødsygt. Og det er nedtur, at vi har så meget lort. Undskyld mit sprog, men det er virkelig gået op mig denne gang. Jeg har klaret det med ungernes ting og det meste af min garderobe, som skal videre i systemet. Og der er ti tons storskrald jeg skal have kørt afsted i denne uge. Så jeg mangler intet at lave – tværtimod. Det er dødsygt, men det skal gøres…
 • Fik jeg nævnt min ryg? Den er træls. Og træt. Jeg vil så gerne finde tid til Reformer Pilates eller træning i det hele taget. DET er på ønske og to-do listen. One thing at a time!

 

img_8551img_8553img_8552img_8549

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens Op&Ned 2