Ugens op & ned 3

Ugens Op&Ned 4

OMG! Det har været den vildeste, skøreste og underligste uge. Det har været min fødselsdag! UhUh – sidste år i 30’erne er hermed påbegyndt. MEN godt fejret: nemlig i Disneyland Paris ❤ Jeg ELSKER Disney. Har altid gjort – spørg enhver jeg kender! Har været her to gange før men for mange år siden. Denne pressetur og invitation til Summer of Marvel i Disneyland var dælme den fedeste fødselsdags weekend jeg kunme have fået. Sammen med ungerne og manden.

JO- vi er hamrende trætte! Det er ikke “a walk in the park” med to små børn og to døgn sådan et sted. Jeg havde mindst to totale nedsmeltninger der kun kunne fikses med alenetid i 10 minutter med smøger og kaffe!… ak ja. Udover det, så var det to geniale og vidunderlige døgn i sus og dus og no worries!

Den her invitation til premieren på Disney Studios Marvel Superhelte “afdeling” var kærkommen. Det betød at Minik lige kunne få en weekend med os lige midt i al den tid han er væk fra os i forbindelse med forberedelser og samling og træning sammen med det Grønlandske landshold i Håndbold, til VM kvalifikations kampe, som foregår i Nuuk i år. Det er et STORT arrangement, og vi glæder os for vildt til at komme op til det. Ungernes sommerferie bliver af samme grund MEGA lang i år fordi vi allerede rejser den 14.juni, og så er I Grønland længe samt kommer tilbage til DK i perioden hvor at institutionerne stadig har lukket… Sådan er det. Jeg får nok et par ekstra grå hår…. men HEY!- de er der alligevel, so what the hell. Jeg napper en frisør tid til farve og klip, så er jeg så god som ny!

Lige et billede mere fra Disneyland turen,- og så til Ugens op og ned

Og hvis I vil se mere, så se min instagram, hvor der er så rigeligt :O) Jeg hedder @berthelsenjulie

Go check it out!

UGENS OP:

 • Jeg blev SGU færdig med flytningen! Jeg brugte hele mandagen på at pakke, fylde, hente de sidste ti kasser og 10 sække, afleverede tre sække retur flasker, stablede endnu mere op i det nye hus, støvsugede det gamle og gjorde klar til maling og grundig rengøring. BUM BUM WHAMFREAKINGBAM!!!
 • Det allersidste vi manglede var to trailer læs storskrald der skulle til genbrugspladsen. Både her fra det nye hus og fra det gamle, og her kom Faster Heidi med bil og trailer og så var vi de to sejeste kvinder på denne jord hele den tirsdag – og så overskudagtige at vi også lige sluttede af om eftermiddagen med en tur til Skanderborg for at hente en rumdeler jeg havde købt via dba. BUUUUM! Endnu engang tak til Faster Heidi for at være en heltinde!
 • I mandags fik jeg altså også en elektriker forbi til at hænge diverse lamper op – så begynder det da at ligne noget. Normalt ville Minik klare den slags, men han er ligesom ikke hjemme vel?
 • Jeg glemte lige at nævne at der faktisk stadig manglede vores kæmpe trampolin! Den afmontere min veninde Dorthe´s mand (Michael) og søn, og lagde i vores have. Klar til efter sommerferien. TAK for at være superhelte i min hverdag!
 • Onsdag bød på en dejlig lille intim koncert i Klovborg Kino for Rotary. Det var meget, meget varmt, men det var så rart!
 • SÅ havde jeg fødselsdag! Blev vækket af min dejlige dreng med fødselsdags sang. Lille, lys, morgenhæs stemme. Jeg smeltede i stykker. Sia var også helt oppe og køre, den lille søde pige. Kath vores søde au pair havde dækket bord med flag overalt, og lavet god kaffe. Så fik jeg ungernes fødselsdags kort, og gaven fra dem alle. En stor og flot samling sprit nye meget skarpe og flotte køkkenknive,- japansk damaskusstål fra Gastro Tools! OMG! HURRA! Så afleverede vi Sia, og Casper og jeg drog i Legoland sammen med Kath og min bedste vendinde Michala som kom fra København. MAX hygge indtil eftermiddag, hvor vi hentede sushi i Vejle, hentede lillepigen og tog hjem og hyggede. Så oakkede jeg og så kørte vi til Kbh. For dagen efter skulle vi altså afsted til Paris!
 • Weekenden i Disneyland. Ingen ord kan egentlig beskrive det. Jeg kan bare sige – at kan I tage sådan en tur en dag så GØR det! Ja, det er hårdt og man er smadret af at gå og af at passe på sine børn, stå i kø og se og prøve alt muligt! MEN det er i sidste ende det hele værd. Tag den med ro, træk vejret og nyd det. Det er fuldstændig magisk.
 • Og det allerbedste var at Minik kom fra Madrid og var sammen med os. Ugens top opper, selvfølgelig. (hjerte)…. (hahahah)…. (jeg havde ikke klaret den uden ham).
 • Mit sukkerfrie liv går godt! En enkelt dag, var ikke helt god – eller to – lørdag og søndag. Men taget i betragtning af at vi var i Disney osv., så var det dæmme ikke meget jeg syndede. OG jeg er allerede back on track i super motivation, så alt er godt. Jeg har heller ikke travlt.

 

 

UGENS NED:

 • Min timing generelt hele ugen var helt til hundene. Jeg synes ikke jeg har lavet andet end at pakke, lede efter noget, pakke, sortere, fare rundt, været bagud i al planlægning, omtænke det jeg skulle, aflyst en masse, forkortet tidspunkter på aftaler osv. Det har været skrækkeligt. Og dagene er blevet for sene for både mig og ungerne og det resulteret sjældent i noget rigtig godt. Jeg er bare godt træt…
 • I halen på ovenstående: Jeg er bagud konstant. Med alt. SHIT der er så meget der skal nåes inden rejsen på torsdag… Jeg har en lydbog der skal indtales færdig – DET er noget der tager tid. Jeg skal synge i tivoli tirsdag aften og inkl tyransporten, så er det jo næsten heldags. Inden da skal jeg til et møde, og i lydbogsstudiet. Det samme gælder onsdag udover at jeg skal nå min søns børnehave afslutning. Suk… Jeg hænger i med tyndslidte negle. Hov, jeg glemte lige at jeg egentlig også gerne vil nå min hest og undervisning onsdag eftermiddag. Som den eneste gang på ham inden jeg rejser. Stk igen… Jeg ved ikke engang om jeg kan nå det!
 • Jeg har lidt ondt af mig selv.
 • Jeg har ingen tid til min hest. Min smule. Stakkels ham. Og jeg rejser snart til Grønland i skide lang tid, hvor vi ikke ser hinanden længe. Han bliver passet godt på, dog. Hos Dorthe, hvor han står. OG han bliver trænet af både Anne, vores underviser og kommer på ture med hans tidligere ejer, Anne-Marie som er så sød at give en hånd med ham mens jeg er væk. Men AV mit hjerte. Jeg savner ham allerede… og jeg har altså lidt dårlig samvittighed. Der er ikke andet for end at tænke de tanker der ved at når jeg er tilbage, så starter vi op sammen igen. Ingen stress, stille og roligt, lidt ad gangen, men oftere end hidtil og DER har jeg tiden. Det ser jeg frem til. Og så håber jeg at han i mellemtiden ikke glemmer mig (!). Det forsikrer Dorthe mig dog om, at han ikke gør.
 • Jeg skal pakke. Igen. Men mere og meget. Til mig og de små – for 5 uger away from home. Og det betyder at der skal vaskes ekstra og ledes endnu mere efter tøj der passer til et andet klima og en anden type ferie.
 • Jeg er bare godt presset. Min hud reagerer – med BUMSER! Typisk…. jeg lever ellers ok sundt og husker vand. Men søvnmangel og stress vinder altid den kamp. Pis også…

 

1 kommentar

 • Jane

  Et forsinket tillykke med fødselsdagen, du ligner bestemt ikke en som er presset – du ser som altid glad oggodt ud. Følger dig også på instagram og elsker din humor og flotte/sjove billeder. Rigtig god sommer til dig og din familie og god 5 ugers sommerferie til Grønland.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens op & ned 3