Status...

Calm The Fuck Down…

Kære Venner !

Rigtig god påske. Det er vores i al fald. For det første har Minik og jeg fri på samme tid, for første gang i meget lang tid. Alle påskens dage.

img_7948

Hvis vi havde vidst det i lidt bedre tid, så var vi nok rejst sammen med børnene. Bare where ever – afsted! Det er det eneste jeg kan savne rigtig meget i livet – at rejse. Det er så omstændigt (og dyrt…sådan set også), når vi alle skal afsted, og det er stort set umuligt at koordinere Miniks og min kalender i noget der ligner god planlægning. Så det savner jeg! Vi rejste meget før i tiden – da alting var lidt lettere.

Note to self: når alting bliver lidt lettere igen i fremtiden – SÅ – skal der rejses sammen igen.

ANYWAYS! – nu er det påske og vi har ferie sammen allesammen. Ungerne er mega søde og vi prøver at styre deres indtag af påske chokolade – det er ikke nemt – men vi gør det da så godt vi kan. Det er fordi at de jo får påske æg og det der ligner fra alle sider. Hvilket er dejligt og herligt, – jeg mindes da min egen barndom, hvor at jeg fik et påskeæg om søndagen. Og det var sådan set det… vores unger nu om dage får fra alle familie medlemmer og venner ;O) hahahahah – så det skal blot doseres lidt så de ikke pludselig ligger og brækker sig hele natten ! Hahaha – det orker vi ikke. De er begge sådan lidt små-syge i forvejen. Bare lidt feberramte og Sia har noget der ligner skoldkopper lidt, men da vi ikke er sikre er det nok ikke det! (Desværre – for lige nu ville være fin timing).

img_7929

Ungernes farbror, Nikki og kæresten, er kommet til os. Super hyggeligt. Så nu er der lam i ovnen og om lidt går mutter i køkkenet og går amok – så spiser  vi en dejlig middag i aften, lader imorgen være en pause med rester, og søndag fejrer vi påsken med god lam igen (for lam kan vi aldrig blive trætte af),- og så skal børnene på æggejagt i haven og have påske æg med chokolade, slik og en lille gave i. Det bliver så dejligt.

Alle dage skal der slappes af og hviles. Jeg øver mig lidt i at være okay med at lave ingenting… og prøver ikke at blive påvirket af et hus der ligner et bombet lokum, selvom vi render og rydder op hele tiden…

img_e7861

Jeg arbejder også på at acceptere at jeg ikke er 100% i min krop endnu. At jeg stadig har smerter, at jeg ikke kan ride helt endnu, at jeg er lidt ked af det hele lige hvad det angår, og at jeg immervæk har fået en smule frygt og nervøsitet plantet i kroppen i forbindelse med mit fald af hesten, min skade og denne efterfølgende set-back tid og periode. Det er virkelig ikke sjovt, men jeg kan heller ikke finde ud af at give mig selv lov til at være ked af det, sur eller nede. Og det vil jeg prøve på. Det bliver en lang process, men sådan er det. Jeg ar heldigvis nogen omkring mig der kan og gerne vil hjælpe. Så tager vi den derfra – lige nu skal alting bare have lov til at være hvad det er…. men det er svært nok i sig selv. Kender i det?

img_e7860

Jeg vil nyde påsken, mine børn, min kommende mand og min familie, og den gode mad. Og prøve at CTFD – Calm The Fuck Down – for det er jeg sygt dårlig til! Men jeg er nødsaget til at give det et ordentligst skud nu. Der er så mange gode ting i vente! Jeg har så mange fede ting jeg skal og projekter der skal igang – alt er sgu da godt :O) Selv denne skønne påskeferie med hele bundtet bare herhjemme. JA TAK – siger jeg og nu vil jeg så CTFD og slappe af.

Jeg ønsker jer den bedste påske! Allesammen!

img_7946

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status...