Skriv nu noget klogt!

Kæreste tur….aaaaah skønt!

IMG_4752

Jeg havde fået en invitation til en film premiere på “Ghost in the shell” med Scarlett Johansson og ‘vores egen’ Pilou Asbæk. Jeg tænkte straks at det for en gang skyld var noget jeg synes vi skulle til. Jeg har så sjældent tid og mulighed for at tage til de invitationer, og endda endnu sjældnere sammen med Minik.

IMG_4750

SÅ det blev planlagt således at jeg drønede tidligt afsted fredag så jeg kunne komme i Kasper´s kyndige hænder og få fikset hår! GANSKE tiltrængt.

IMG_4736

Jeg har været så træt af mit lange, lange hår som er fint og fladt på toppen (og en my tyndt samt meget gråt) og så en fuglerede i bunden. Ret mærkeligt. Og efter lang tid med langt hår så ender den bare oppe i en knold. Så NU skulle der ske noget. Vi har klippet 20-25 cm af, givet mig en lang page med forskellige længder der kan styles i øst og vest, samt affarvet håret ujævnt således at der kommer fedt farvespil. Vi er også kun halvvejs. Det skal klippes til og vi skal farve en omgang mere. Fordi mit hår er så mørkt skal vi affarve af to omgange. SÅ JEG BLIVER FAKTISK I MIN MØRKHÅREDE KATEGORI – LYSHÅRET! Yay – jeg glæder mig! Endelig lidt nyt på den front.

IMG_4743

NÅ – anyways – Minik kører til Kbh efter træning i Århus med holdet, og så mødes vi på hotellet lige ved siden af Cinemaxx.

I vores fine tøj når vi lige akkurat lidt af den røde løber, når at købe ti tons popcorn og slik, og så ind og sidde på de bedste pladser i midten KLAR til 3D. Til min store hygge havner vi lige ved siden af Pilou´s mor og far, og får en hyggelig snak. Jeg får ønske lykønsket dem med deres søns succes efter filmen. Det var absolut på sin plads. Pilou siger et par ord før filmen, men før ham er gode gamle “Troldspejlet”s Jakob Stegelmann på og fortæller på sin egen fantastiske måde om den film vi skal til at se. Og Pilou gør det super.

Han bliver selvfølgelig ikke og ser filmen. Den har han ligesom set. Og ifølge hans forældre har han rejst ualmindelig meget de sidste 3 uger for at promovere filmen, og lavet op til 500 interviews. OMG! Han var ifølge dem – meget træt. Jeg tror på de dem.

Filmen er god! Jeg elsker sci-fi og jeg kendte ikke til bagom historien med japansk animé osv. Det ved jeg så nu. Rigtig godt endda. Men filmen i sig selv som sci-fi film er også bare god. Mest af alt nød jeg bare den her fri tid og mini get away med Minik. Nice , nice, nice :O)

IMG_4749

Efter filmen hygger vi bare lidt udenfor og prøver at finde nemmeste vej til bilen i højhælede sko, og tager på hotellet. Hvor vi sover. Uden børn. Helt alene. Bare os to. Ganske trætte men glad. Glæder os til dagen efter – lørdag – hvor vi skal spise ude, nå en lille to-do liste og roligt trille hjemad. Hjemme venter ungerne sammen med skønneste faster Heidi, som har passet dem for os og givet dem luksus dage.

Tak – siger jeg bare! Tak :O)

IMG_4752

1 kommentar

  • Stine

    Kære Julie

    Jeg er så spændt på at høre, hvordan det går med dit vægttabsprojekt? Du inspirerede mig til at prøve samme fremgangsmåde som dig, så derfor er det spændende at høre, hvordan det går for dig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skriv nu noget klogt!