Ugens OP&NED, Grønland nr.5

Når du skal vælge dit smykke!

My Energy. Min smykke kollektion. Ikke bare et smykke!

“For mig er energier vigtige, og de er tydelige.

I vores hverdag er vi altid omgivet af energi i alle former, men vi har glemt hvor vigtigt det er at huske at se den og mærke den. Energi er ikke uhåndgribelig. Tværtimod.

Den er lige foran os, altid. Alt inde i os og alt omring os er energi. Tag bare naturens energi – vind, vand, hav, jord, sol, varme og kulde. Og alt hvad naturen har skabt er fra dennes energi.

Naturens gaver er mange. ædelmetal og ædelsten er blandt disse. Og når de kommer fra naturen kommer de også med en vis energi. Eller rettere sagt: kommer med smukke naturskabte gaver til os.

MyEnergy, er en samling af dette. Formen er det gamle, kloge og stærke egetræs blad og den udholdende og ukuelige arktiske pilegren, der begge danner ramme om en ædelsten der indeholder en bestemt energi. Den du falder for, er den du har brug for lige nu – der hvor du er i livet. Giv dig selv lov til at være en del af energierne, og lad naturen hjælpe dig på den måde den så gerne vil”.

Citat af, nå ja, MIG :O)

Jeg er naturmenneske og jeg tror på naturen. Det den giver, det den kan og dens healende kraft. Så må man synes det er lidt langhåret – men jeg ved jeg har ret :O)

Den arktiske pilegren/Orpigaq er ældgammelt inuit symbol for udholdenhed. Det er eksempelvis den jeg har tatoveret på fingeren i gammel inuit traditionel tattoo art. Min pendant til det grønlandske i det halve danske jeg er, blev så egetræets blad. Egetræer og store, gamle træer har altid fascineret mig! Tænk engang hvor gamle de er, hvor længe de har stået der, hvad de har set og hørt. Hvad de indeholder af viden og klogskab.

My Energy Ædelsten. Hvilken energi og styrke har du brug for, eller hvilken een er du?

Her kommer lidt om de sten jeg har brugt. Så kan du måske allerede her mærke efter hvad du længes efter eller har brug for. Og så kan jeg lige reklamere for, at jeg udvider med lidt flere designs i efteråret OG et par nye stærke sten :O) Juuuuhuuuu

Blå Topas:

Den er god til halsen hvor den renser og lindrer. Den hjælper på alle former for kommunikation og det gælder både mellem dig selv og andre mennesker, men også med andre levende skabninger. Den er god til den indre dialog og til at finde balancen mellem dit indre og det ydre, for dig. Det er en sten der hjælper dig med at leve i nuet og lade dig flyde med stå¸mmen i din drivkraft uanset hvortil den tager dig. Den hjælper dig derhen hvor du skal, i den balance du skal være i. En meditativ sten, kan man sige.

Røg kvarts:

Denne symboliserer renselse. Den renser os for enhver urenhed psykisk og fysisk, og den er derfor velegnet til at få negative tanker og få¸lelser, angst, frygt, depression og alle typer svære følelser til at forsvinde eller holde sig væk. Det den gør er, at den trækker lyset ind i de områder der gør ondt eller trykker, og hjælper os med at slippe de følelser der er grund til det der smerter. Den leder lyset ind til der hvor mærket har sat sig fast, uanset hvor og hvornår.

Rosakvarts:

Den her er en rigtig hjerte-sten. Den symboliserer kærlighed, ro, harmoni og guddommelig kærligheds energi. Den bibringer stabilitet og varighed til den kærligheds energi der flyder til os og fra os. Den lærer os tilgivelse og giver os følelsen af tryghed. Tryghed til at tage imod kærlighed i alle dens former, tryghed til at være den vi er. Tryghed til at tro på alt det kærligheden har at give.

Månesten:

Den her er magisk – den hjælper os med at klarlægge vores mål, og hjælper os med at vælge rigtigt. Den er der for at tiltrække tingene i den rigtige rækkefølge, til os. Den har healende kræfter, der styrker os og som gør os fredfyldte og harmoniske. Den kan også være særligt brugbar for kvinder der oplever følelsesmæssige ubalancer omkring fuldmåne, og den hjælper dig gennem følelsesmæssige svingninger generelt.

Sort Onyx:

Denne hjælper os med at forstå andre og lære os, at vi ikke altid har ret. Den hjælper os på den måde, at vi bliver bedre til at se tingene i andre synspunkter, flere perspektiver, større perspektiver,- og dette udvider vores egen horisont, og vi lærer at tænke mere klart og mere positivt. Derfor er det heller ikke underligt at den stimulerer hørelse og koncentration. Man må jo være opmærksom, for at lære.

Diamant:

Diamanten er ikke bare eventyrlig, – den har magiske kræfter. Den er den højest udviklede krystal på jorden, den mest komplekse, den stærkeste. Den kan med sin kraft forstærke energierne i de andre sten vi bærer. Den bringer os visdom og indsigt, og den bringer os i kontakt med solens energi,- den viser os alle regnbuens farver, og den virker alment helbredende og genopbyggende. Den stimulerer livsevnen og healer over alt. Den symboliserer sjælen og troskab, kærlighed og fuldkommenhed. Den viser med sit lys vejen, selv i den mørkeste tid. Den kan lære os at rumme lykkefølelse ved at lade os konfrontere vores skyggesider, fordi den lærer os at forstå mørket således at vi netop kan se lyset og alt det gode der er her for os. Ordet Diamant betyder, i øvrigt ‘uovervindelig’.

Jeg har diamant i næsten alle mine smykker. Næsten. Blot for at bruge denne smukke og stærke sten så meget som muligt, og for at forstærke smykket.

 

Og hvor kan du se se, finde, mærke og shoppe dit smykke? Det kan du hos min partner in light, byKjaergaard LIGE HER

 

Held og lykke med at finde dit smukke smykke!

 

1 kommentar

  • Nina W.

    Smukke smykker. Var på messe i lørdags i Forum, og købte et par øreringe fra din collection. 🙂 Jeg er så super glad for dem. Tak for dig. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens OP&NED, Grønland nr.5