Når man har prøvet de fleste slags... findes den perfekte så?

Libero VINDER!

UnknownUnknown

Hold da op,- I var SÅ mange der skulle trækkes lod iblandt. Hele 181 styk!

Tak for jeres kommentarer og beskeder. Så fedt. Jeg ville virkelig ønske, at jeg kunne udlodde denne præmie til hver og een, for jeg VED jo hvor meget det egentlig kan betyde, ikk? Men ak…nej… der findes kun een vinder. Og jeg har altså trukket lod, helt fair and square,- således at hverken min egen subjektive mening eller andet “forstyrrer” den retfærdige lodtræknings konkurrence…. hvor der (æv æv æv altså) kun er den ene vinder. Jeg HÅBER jeg kan komme med flere konkurrencer snart og i løbet af året. MEN TAK TIL JER ALLE!

Er du først inde på min blog nu og aaaaaaner ikke hvad søren jeg taler om , så læs om det lige her:

Libero Bloggen

Og tjek deres hjemmeside og deres nye Libero Touch (amazing) ble :O)

Libero Touch

Så lad os bare komme til det! (DRUMROLL)

images-4

 

 

RIKKE TERSTED !!!!

Du, din heldige vinder, vil blive kontaktet direkte af Blogly og Libero.

mange gange TILLYKKE!

images-3

 

Og til jer der følger med, SÅ har jeg oprettet en facebook gruppe til os der skal motivere, heppe, støtte, inspirere, rose osv hinanden i vores forsøg på at nå kropslige mål ! Der kommer en blog om det om et par dage!

 

 

 

Lavet i samarbejde med Libero/sponsoreret

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man har prøvet de fleste slags... findes den perfekte så?