Livets finurligheder

jeg har lært at…

image

Man skal være lidt hurtig til at punktere, kommentere, bekræfte eller forsvare sig når man havner på forsiden af et blad. Og det er bestemt ikke dårligt!

Faktisk har jeg de seneste uger været meget i pressen med alt muligt,- super fint,- idag har jeg selv købt det nye magasin Q, hvor der er et dejligt interview om krop og kur osv,- som handler om at vi skal være mindre hårde ved os selv. ISÆR i et slanke forløb… Jeg har blogget om det OG lavet en facebook gruppe til det som hedder “Julie´s Lets´Do It Gruppe” (HAHAHAHA) – læs bloggen her:

Må ikke – virker ikke!

image

Igår talte jeg med en sød journalist om netop det emne der så idag er på forsiden – STORT – på BT. Og vi er sådan set mange der giver vores bud på og historie om hud og rynker – men det er samlet sådan her :

image

Jeg har hugget fotoet fra min kammerat Jim, der ligede taggede os alle på facebook her til morgen :O) HAHAHAHAH! Jeg er sikker på han synes det er ok – for det er sjovt billede. Men altså – her står der et par eksempler på hvordan vi “vinder over rynkerne”. Der er det hele – for mit vedkommende drejer det sig om Restylane og den ene rynke jeg har fået lavet mellem øjenbrynene.

Det skete for ca 1 måned siden da jeg startede et samarbejde med en hudpleje klinik der hedder N´age. De tilbyder al mulig form for skincare og behandling og jeg elsker dem. Jeg har fået hud analyse, rigtige produkter til min hud, ansigts behandlinger og snart mere af den slags. Udover det har de netop Restylane og botox og andre former for rynke behandlinger. Jeg vidste ikke meget om det, men da jeg fik rådgivningen og forklaringerne på deres arbejde og de her forskeliige metoders muligheder og evner, så sagde jeg ja, tak til samarbejde og ja, tak til langt om længe at få gjort noget ved den ene ting der irriterede mig.

OG det er der det ligger for mig. Jeg er ligeglad med hvad andre får lavet og hvad de vil og om de vil lige (skønne og modige) Linse eller em barbie dukker er mig ligegyldigt SÅ LÆNGE DE ER GLADE! Jeg vil aldrig blande mig i hvad andre gør eller har lyst til. Jeg har mange veninder der eks har fået lavet bryster og det har gjort dem GLADE , og jeg bifalder det. Jeg har også venner der har fået lavet ting med botox,- såsom hængende bryn, træt hud, alt for tidlide og dybe rynker, trætte øjenlåg osv. Og de er GLADE, så jeg bifalder det. Hvad DE gør er DERES sag og jeg elsker den personlige og private frihed vi har til netop det. Og gør det dem glad SÅ er jeg deres største supporter.

Jeg ved at dette deler vandende mellem dem der har det som mig og dem der straks råber højt om at man skal ældes naturligt og man ikke må få lavet noget, og at det er så ukorrekt som det kan blive.

Siger hvem?

Er det ikke en personlig sag som vi andre må blande os udenom? Man kan sige sådan her: “Jeg synes ikke man skal gøre noget ved sig selv som er unaturligt, men hvis der er nogen der vil det så er de hjerteligt velkomne. Det må de helt selv om, men jeg ville aldrig gøre det”. Så har man tilkendegivet sin mening, men også ladet andre om deres.

Ift til mig. Jeg har fået Restylane – af den simple grund at botox ikke er nødvendigt til det jeg var “ked af”. Det kan det gå hen og blive med tiden – jeg er jo “KUN” snart 37 (7.juni),- men i de sidste 1-2 år har den ene rynke mellem mine øjenbryn i min optik (MIN OPTIK) udviklet sig til en kløft der var der uanset om jeg rynkede brynene eller ej. DET var jeg træt af.

Restylane består af 94% vand og resten er hyalyron, som er at finde i vores hudceller i forvejen (naturligt),- og Restylane er en filler. En filler er sådan man sprøjter ind under rynken og fylder den ud. Dvs. at arret – som en rynke jo er – er der stadig men kun som en tynd hvid streg og ikke en dyb fure.

Så ved I det :O)

OG jeg kigger mig stadig i spejlet hver morgen og smiler! Jeg elsker at den er væk,- elsker at føle at jeg lige fik de sidste 4 år tilbage siden første barn og ingen søvn plus dobbelt op på bekymringer.

Vil jeg have lavet mere? Nej… faktisk ikke. Jeg synes selv jeg er drøn heldig med min hud og min “aldring” – jeg ser godt ud og har så fin hud i ansigtet. Mine mimiske rynker omkring mund og øjne synes jeg godt om, og jeg har ingen planer om andet.

OG DOG! Jeg har ikke ammet mine børn, men har taget hhv 25 og 28 kg i graviditeterne – det har gjort noget ved min krop og min hud mange steder! Og det har også gjort noget ved brysterne. Når jeg har tabt de sidste 10-12 kilo jeg mangler så vil jeg se det an. Måske trænger de til et lille løft, måske lidt fylde,- det ser vi på til den tid. Indtil nu er jeg bare rigtig glad for den lille ting jeg har fået lavet og den måde jeg passer på min hud via ansigtspleje, faste ansigtsbehandlinger hos N´age samt løbende analyser og treatments hos dem! Jeg ser DET som en god investering i min hud og i min aldring. Udover det er det vand og god kost, samt lidt motion. Søvn som er det aller vigtigste må jeg vente med til min baby er større… sådan er det.

Det andet (Restylane, Botox, operationer og hvad har vi ellers) er den lille ekstra hjælp vi kan vælge at få hvis vi synes vi skal det.

image

Ps på dette billede kan i lige ane, kun lige ane ( ;O) ), mine grå hår. Jeg har ikke lige haft tid til hårfarvning hos Yenz her i Odense endnu :O) MEN det kommer snart, for de grå hår dem gider jeg heller ikke se på endnu :O) HAHAHAHAH !

KH til jer alle og GOD weekend!

5 kommentarer

 • Sasha

  Hej Julie. Jeg elsker at følge med på din blog, og jeg har selv født en dreng og en pige, og selvom jeg ikke har ammet dem, skal jeg da LIGE love for de bryster ik er de samme alligevel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Tak for indlæg og ærlighed.Ja, babserne gik ikke fri af den grund

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Iluuna

   Hej vil blot sige at det ikke er naturgivent at brysterne bliver grimmere af at amme. Det er en myte. For nogen kan de endda blive pænere bagefter. Det blev mine efter min mening.,Jeg har ammet mine børn begge i over et år. Og jeg er stadig stolt af mine bryster nu 28 år efter jeg fik den sidste.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Hej Julie,
  Hvor er det rart at læse at andre har det som jeg. Har lige selv fået lavet bekymringsrynken for første gang, og bare blevet SÅ glad for det. Jeg ser frem til en sommer, hvor jeg ikke ser en “sur” og “bekymret” kvinde i hvert et spejlbillede.
  Min mand som ellers var meget imod det, har nu taget alle sine ord i sig igen. Han syntes det er helt vildt pænt og når han ser før billedet, bliver han altid lidt chokeret over at det var SÅ tydeligt. Og så nyder han sin glade glade kone

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Min Minik er også imponeret. Tak for deling ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livets finurligheder