Ren overlevelse...

Let røven, Julie B!

image

                                                                                                                                                                                                         Annonce

Jeg fik mig et lille tiltrængt puf igår :O)

Unknown-4

En gammel aftale på et års tid, fik lige liv igen – OG DET GJORDE at jeg, Julie B, simpelthen kom igang og kan erklære mig selv for startet med TRÆNING!

images-1

MEN det er jo sådan set ikke hvad som helst jeg bare lige kan hoppe ud i, her kun 4 mdr efter at have født min dejlige datter efter mange måneders hård graviditet. Lige på og hårdt kan man ikke sådan rigtigt,- jeg kan i al fald ikke, medmindre det er relativt kort, hamrende effektivt og skånsomt for alle led og kanter så at sige og for så vidt!

Min deal og mit mål lå hos EMS Bodypower, som jeg nåede at snuse lidt til en måned før jeg blev gravid med Sia. EMS Bodypower er “stød til musklerne” ,- elektroder over det hele, stimulans fra elektricitet, og så samarbejde med det og mine muskler i skøn og meget hård harmoni i 20 min.! That´s it. Og de 20 min. svarer til 90 min. tung styrketræning.

Jeg prustede og prustede og kamp svedte og KAN IKKE bevæge mig idag uden seriøse ømme muskler! Det er både fedt (allermest fedt), og skide hårdt :O) GRINER!

Når man starter hos EMS betaler man stort set det samme som måneds medlemsskab i et fitness center. Opstarts prisen er lige en anelse højere, men det er der alle gode grunde til. Til gengæld så har du din effektive (HØJ effektive) træning i hus efter 20 min, og 1 gang om ugen er nok i de første måneder. Den er så effektiv at din krop helst skal have en lille uge til restitution af muskler, for så at kunne tage en omgang mere. Uanset hvad, så er alle forløb og udfordringer individuelle. Første gang tales der om dig, din form, dine skavanker, din fortid og dine mål. Så laves der et forløb og en aftale. Og hver eneste gang er med instruktør – hver gang! De styrer maskinen og øvelserne, guider, hjælper og støtter (især i balancen i starten og når benene er ved at klappe sammen under dig ;O) ). Der måles også på det der kan måles i kroppen. Vægt, cm mål på kroppen, vand – muskel – fedt masse procent og hvad har vi. Og her skal man igen huske at det er individuelt hvad der er hhv røde, gule og grønne zoner for os! Til eks er en sund fedtprocent generelt mellem 19 og 25 %,- men til mig skal jeg ligge mellem 21-33% grundet alder og størrelse, og mig.

Mit forløb er nu, at jeg er målt igår – muskel masse procent på 52.6 = 47.9 kg., fedt masse procent på 46.6 = 40.6 kg. De her tal skal vi gøre noget ved! Jeg skal gå til EMS hver 5.dag! Og så måler vi igen om ca 10 gange. Og hver 10.gang. Selv vil jeg via min blog her holde EMS trænings dagbog og fortælle om jeg mærker forskel, om det gør noget for mig, hvad det gør for mig, og om jeg kan se det på min fysik. Jeg er jo igang på kost siden,- og har mit eget planlagte forløb med at smide 10-15 kg på de næste 6 mdr. Så stille og roligt,- og det samme med træning og genopbygning af muskler og krop – stille og roligt.

Men røven er hermed lettet! :O) HHAHAHAHAHHAAHH!

Jeg var selvfølgelig spændt på at se hvad min krop kunne efter så kort tid og fødsel. Ingen tvivl om at jeg klart mærker mine svage punkter såsom mave muskler, bækkenbund og ryg, men der passede instruktøren Rasmus godt på mig! Vi havde jo talt om det. Han pressede mig lige tilpas nok – og idag er jeg taknemmelig. Jeg kan mærke min krop og mig. Jeg glæder mig til at mærke fremskridt og selvom de her ømme muskler (SAMTLIGE MUSKLER), er vilde, så er jeg bare HAPPY! Det er hellere ingen hemmelighed, at den hårde træning kræver en masse kosttilskud.

Se mig lige her:

IMG_0732

Se mere om EMS Bodypower her, og giv dem et visit eller et kald hvis du vil høre mere – de vil aller helst i dialog med dig, for det ER anderledes, det ER nyt og det ER bare bedst at tale sammen for at forstå. EMS er indtil nu i Kbh, Valby, Odense og Fredericia. Meeeeeeen der satses klart på flere med tiden!

EMS – Intellektuel træning!

Og tjek så alle disse trænings billeder ud! (blærer blærer blærer blærer mig lige ;O) FNIS )

imageimageimageimageimageimageimage

5 kommentarer

 • Anna

  Hej Julie!

  Det kunne jeg godt tænke mig at prøve- kan du ikke skaffe rabat til dine læsere :))))

  Mange kram, Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Måske jeg får lov til det på et tidspunkt :O) Krydser fingre :O)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Tak for tip ☺ God træning til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Sejt. Godt du er i gang, jeg ved at det ikke er nemt.. Jeg fødte min datter i september 2015 og jeg ammer stadig. Derfor synes jeg fitness gør ondt og svært at lave hop og løb. Nu ved jeg ikke om du ammer, men jeg synes altså der er svært at træne hårdt med de ømme store bryster,så vil gerne have tip til nemme hjemme øvelser? ☺Har en dvd,men får ikke brugt den..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Ja, lige præcis – de fleste af mine veninder er heller ikke igang før der er gået alt mellem et halvt og et helt år pga amning. Jeg ammer nemlig ikke, derfor har jeg ikke andre undskyldninger end at tage det roligt netop fordi jeg næsten lige har født og kroppen heler endnu! Så tag den med ro! Gode hjemmeøvelser kan du finde inde på morskrop.dk, og youtube mors krop. Hun hedder Kate og er fys med speciale i bækkenet og kvinder før, under og efter børn :O)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ren overlevelse...