En hjælpende hånd!

Fødselsdag i Ottawa

image

Hvad? Hvorfor? Hvad laver du der? ????

jo,jo,jo – jeg er ganske enkelt inviteret til at synge ved deres grundlovsdags fest som holdes idag.

Vi kom igår , min pianist Peter og jeg. Og her er vi 6 timer bagud. Fløj kl 7 fra Kbh på min fødselsdag og endte med at komme i seng kl 23 canadisk tid, hvilket gav mig den længste fødselsdag ever ???  i alt 30 timer ??? Det var skønt. Så kunne man da RIGTIG få lov at fylde 37! Det lyder som så meget… Jeg synes bare det føles som 27 og det er da en god ting? Jeg fik mine gaver dagen før rejsen ?? Smukke armbånd fra kæresten og nye solbriller fra ungerne ?

image

image

 

Nok savner jeg ungerne MEN er hjemme igen allerede fredag formiddag. Så blot en smut-tur men med megen rejse. Det elsker jeg dog. At rejse. At rejse er at leve ikk?

Jeg har været i Ottawa og Canada en del gange før. Mest i mine unge dage når vi var til konkurrencer i langrend med juniorlandsholdet, men også en god oplevelses studie tur tilbage i 3.G (for ikke så mange år siden ?), en tur jeg aldrig vil glemme! My God vi havde det sjovt!!!!

Idag skal jeg i stedet for Danmarks og Canadas nationalsange synge to “national hymner” nemlig hhv I Danmark er jeg født” og “Halleluja” (Leonard Cohen). Det er nyt og anderledes for ambassaden at gøre sådan og det er fedt!

Lige nu sidder vi og venter på at skulle “på”, så kunne jeg da lige skrive lidt til jer.

Her kommer lidt stemningsbilleder.

imageimageimageimageimageimage

images-4

 

6 kommentarer

 • Mette

  Hejsa Julie
  Hvor er dit flotte tøj fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Tak tak! Altså den fine blå/hvide sommer strand kjole tunika ting i Ottawa indlægget er fra Sand. Købte den til mig selv i fødselsdagsgave på rejsedagen og årsdagen

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Hej Julie. Hvor er solbrillerne fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Eva Abrahamsen

  Tak for i går Julie! Din og Peters optræden til vores grundlovsdags fest var fantastisk og det gjorde dagen helt særlig. Alle gæsterne var vildt begejstret, og især de herboende danskere havde alle tårer i øjnene, da du sang i Danmark er jeg født, det var så smukt!
  Tusind tak.
  Kh.
  Karen Eva

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Arhmen, det er os der takker. Sikke nogle dejlige dage og sikke nogle skønne mennesker. Hils hele din dejlige familie med stor tak! Nu sidder vi i Toronto og venter på flyet til “THE NORDIC” :O)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En hjælpende hånd!