Blogindlæg på vej

Nej, jeg har endnu ikke født…!

Jeg er stor nok nu...

Og med denne overskrift må jeg byde hjerteligt velkommen til min første blog, herinde på Blogly.
(Festfyrværkeri affyres og høj festmusik afspilles!).

Herinde vil jeg dele mit liv og min karriere med jer, med det der nu hører til. Jeg håber I vil følge mig, og være med mig når I kan!

Jeg var så optimistisk for 1 uge siden da jeg postede “et sidste foto af mig selv med stor mave”,- og med teksten om at næste gang I hørte fra mig ville det være med Tøsepigen i armene.

Uge 41,- OMG.

Uge 41,- OMG.

Men ak, nej,… her er jeg – en uge større, tungere, trættere, hårdere ramt, med flere smerter og ganske enkelt pænt utålmodig og træt af at vente. Er gået 5 døgn over termin and counting!
Grunden til min egen undren over dette er at min søn, som er 3 1/2 nu, kom 14 dage før tid og her som andengangs fødende kan man i de fleste tilfælde regne med tidligere fødsel end termin, og særligt da når første barn også valgte en tidligere ankomst. Men min lille datter inde i min mave vil det tydeligvis ganske anderledes!
(Og det er hende der bestemmer!)

What can I do?

What can I do?

Ingen tegn på noget andet end velkendt ubehag og højgraviditet med alt hvad det indebærer inkl. den herlige bækkenløsning jeg har været indehaver af siden uge 20. Alle graviditeter er benhårde i slutfasen, men jeg har haft mere besvære denne gang end første gang.
Ja… SUK er nok det bedst beskrivende ord lige nu.

MEN VED I HVAD? Det kan kun gå én vej nu, ikk? FREMAD!
Ud kommer hun jo OG NU KAN DET (sgu!) IKKE VARE LÆNGE!

Indtil da så har I disse 3 fotos fra idag – en træt og meget højgravid pige.

Jeg er stor nok nu...

Jeg er stor nok nu…

Og NÆSTE GANG i hører fra mig, så ER DET med min datter i mine arme!

Send gerne “hep hep” min vej og “you can do it”, samt en masse gode ´vibes´ og ve-støv ;O)

Som Mascha også har blogget om i disse dage, så er en fødsel ikke bare en smal sag, SO I NEED THE SUPPORT :O)

Skriv en kommentar

 • Jeanette

  Krydser alt hvad jeg har, så du snart kan få bette pige ud og sige Hej til hele verden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vivi Navndrup Schwaner

  Kære Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Rasmussen

  Hej Julie.
  Det er en rigtig pige du får, smiler.
  Aldrig færdig til tiden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben Riismøller

  Hep hep her fra Nordjylland,var selv rigtig hårdt ramt med bækkenløsning,vand i kroppen,og blev til sidst sat i gang med ve-drop da mine begyndende veer,varede i næsten tre dage,uden de arbejdede sig nok fremad(men gjorde fandens ondt hele vejen igennem)For det ikke skulle være nok,fødte jeg en stjernekikker,der skulle drejes rundt inden i mig mens veerne stod på-AV siger jeg bare

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Kære Julie. Jeg glæder mig til at følge dig på bloggen. Det er et fantastisk “team” Mascha har fået sat op. Held og lykke med den forestående fødsel og lidt vestøv bliver pustet i din retning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi H Hansen

  you can do it hep hep og hep 🙂

  Knus fra Heidi
  heidihhansen.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Nygaard Riise

  Hep hep Julie. Den lille pige har nok noget, hun liiiige skal nå. Knus fra det fynske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia lauritsen

  Du er så sej Julie. Stort held og lykke fremover

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi Larsen

  Hej Julie ja da du tog hjem med jeres søn ude fra ouh da var jeg på vej ind og føde min søn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Stort HEP her fra :). Jeg glæder mig til at følge med fremover.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  …you can do it… Lykke til…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Elfrom

  Pøj pøj søde Julie, hun skal nok komme ud, når hun er klar…
  Masser af ve- støv til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mimi

  hun kommer når hun er klar, jah det er en lorte kommentar, jeg tror tøserne i 2015 er lidt langsomme, jeg gik 13 dage over, så hun kom først den 23 juli i stedet for den 10. Men tålmodighed er det ikke ret meget af når man når så langt, ønsker dig alt held og lykke og håber hun kommer meget snart

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente

  Hej Julie. Åh! Hvor jeg føler med dig. Men du ser dejlig ud og mon ikke lillepigen kommer en af dagene, maven er da sunket, så pøj pøj og knæk og bræk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Frederiksen

  Kæreste Julie, jeg har fulgt dig i mange år og heppede på dig fra din første færd på TV. Nu heppe jeg på at din lille trold snart kommer ud til denne skønne verden. Jeg er iværksætter og mor til 2. Vil blive pave stolt hvis din lille pige vil gøre “Ulle” min maskot, selskab i en blød sovepose fra sleepbag.
  #nina#mortil2#iværksætter#sleepbag.dk#

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Kære Julie
  Du ønskes mange gange pøj pøj med din fødsel, glæder mig til at se et billed af hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Sådan var det også med mig da jeg ventede mig. 8 dage før med min første (også en dreng) og 13 dage efter med den anden (også en pige). Den sidste ventetid er ikke sjov. Håber alt går som det skal og at det ikke bliver alt for hårdt. ❤ Iggu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Kom så Julie og lillepigen 😀 .. Vi glæder os til at se hende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kære Julie
  Bare hold ud ❤❤ som du selv siger ” hun kan jo ikke blive derinde for evigt”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sus

  kære Julie
  må lige heppe på dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Støvring

  Go Go Julie – Sender tonsvis af ve støv afsted, og glæder mig til du poster et billede af dig og prinsessen i morgen engang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Hej søde Julie, sjovt det bliver nævnt, det med at folk tager en på maven uden at spørge om lov først, men bare GØR det! Det er faktisk beskrevet rigtig godt her på denne side http://www.gravidugeforuge.info angående det “problem” for det er åbenbart slet ikke ualmindeligt for os gravide. Jeg føler mig nærmest krænket, når folk bare tror de kan tillade sig at røre på min mave uden at spørge.. Prøv at læs artiklen og fortæl hvad du synes 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Hold ud Julie. Hun kommer snart.
  Vores første, en dreng kom 9 dage før termin. Nr 2, en pige, er født 2 dage efter termin. De lader vente på sig de tøser. Men er vel egentlig godt nok at de spiller lidt kostbare fra start.
  God fornøjelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Klarup

  Få det nu fixet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Thorsen

  Heej Julie, sender en masse tanker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Diemer

  Hej Julie

  Først en gang tillykke med at I venter jer jeres andet barn. Jeg forstår dine ord 100 %. Vi har i en del år kæmpet for at få vores første barn og minsandten i januar i år fik vi den glædelig nyhed at jeg var gravid og vores termin skulle være i dag den 16 okt. Alt er gået lige efter bogen jeg har bare nydt hver en dag. Men siden 1 okt. Har jeg buret mig inde her på vores matrikel hvor der er trygt og tæt på sygehuset. Men nej vores lille dreng ligger for godt inde i den varme mave der mætter ham med kærlighed hver dag. Selve fødslen er jeg ikke bange for, det er en oplevelse der vil gøre vildt nas men også samtidig en oplevelse der overgår alt andet. Men vores tålmodighed er godt nok også på prøve her i huset. Vi glæder os så meget til at kysse og kramme ham resten af hans liv og så lader han sig vente på sig. Min krop er også træt, tung og besværet nu. Der sker ikke meget i løbet af min dag. Så jeg har kun tid når han kommer ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gunilla

  Kender det godt ! Er i uge 37+ 4. Og syntes serber så hårdt denne gang. Min søn kom også 14 dage før termin ! Havde håber på det samme med min nummer 2 nu.. Men når jeg læser din blog, så tvivler jeg nu også.. Puha jeg magter det altså ikke til uge 40-41. Sover ikke og kan næsten ikke noget. Jeg håber du snart føder og føler med dig..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Vedelsby

  En masse tanker din vej – det er så hårdt at gå over termin! Håber, hun er ved at være klar derinde:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita Halvorsen

  Det var da en fed ide med den blog. Den tror jeg at jeg har tænk mig at følge 😉 men “pøj pøj” “good vibes only” “held og lykke” “kom så ud lille pige” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Madsen

  Der skulle selvfølgelig stå “se billeder af lillepigen”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Madsen

  Hej Julie
  Håber snart at din lille prinsesse vil til verden. Har selv haft bækkenløsning, så forstår godt du gerne snart vil ha’ det overstået.
  Glæder mig til at snebilleder af lillepigen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Kjærsgaard

  Stod i nøjagtig samme situation som dig, for små 2 år siden… Nr 2 barn, forventede at føde før termin- men gik en hel uge over tid… Havde 234 l. vand i kroppen, og følte maveskindet kunne sprænge anytime…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Rosenbæk Marcher

  Ih altså. Ja det er de unger der bestemmer. Min sidste ville først ud 13 dage efter termin. Jeg var dog helt og aldeles forberedt på det, for jeg har fulgt min mors graviditeter, hvilket vil sige at vi begge fik første barn til termin, gik én uge over anden gang og to uger tredje gang. Så trods bækkenløsning og stort besvær tilsidst, så havde jeg ikke travlt med at hun kom til verden. Jeg “vidste” jo at hun ville komme to uger efter terminen. Se positivt på det. Hvad er godt ved at være gravid lige nu, i stedet for alt det som generer! Det er mit bedste råd!
  De bedste ønsker for den sidste tid som gravid! Christina Rosenbæk Marcher

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  You go girl

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kitsa Maria

  Hep Heeeep Julie ☺️ Håååber for jer alle FIRE, at i meget snart får lov til at NYDE hinanden ❤️ Prøv med sex… De kloge siger det kan sætte fødslen igang

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanet

  Herfra skal lyde et stort tillykke med fødslen af din nye blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Jensen

  Det hele skal nok gå og du føder på søndag…….held og lykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Igg, kinguaattoorlunimiuna pikkunartoq qasunartoq

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Sender en masse gode tanker til dig. Kan godt huske da jeg ventede mine tvillinger. De kom 14 dage før, men vejede begge over 3kg. Så jeg kender til det med størrelsen ;0) Håber at det går hurtigt :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Margrethe Skovbølling

  Yes you Can!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Hej Julie
  Al mulig hep hep herfra.
  Jeg har selv stået i samme situation som dig, for 9 år siden 🙂
  Mit første barn, min dejlige datter kom 5 dage før tid og barn nummer 2 min skønne søn ville vente og jeg gik 12 dage over.
  Hver dag er en kamp, når først terminen er nået. Men du klarer den og for hver dag der går, kommer du tættere på fødslen. Uanset hvad folk siger til dig er ventetiden TRÆLS, og alle gode råd er super irriterende.
  Men hep hep og vi glæder os til en update. Mange kærlige hilsner fra en mor til to, som forstår dig alt for godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Rasmussen

  Sender masser af ve støv din vej;). Kan godt huske hvor træls det var som 2. gangs gravid i slutfasen, puha. Man følte sig jo som en flodhest, især når man skulle vende sig i sengen om natten;). Ha ha, skønne minder.
  Ønsker dig alt muligt pøj pøj med fødslen:)
  Mange hilsner Annette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Pøj pøj…med fødslen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Piger kommer altid senere, de skal lige gøres klar, og smukkeseres

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Hep hep!! Tillykke med den nye blog – jeg glæder mig til at følge dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Self kan du klare det, du er super sej…. ser frem til næste billede

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibe

  Sender en milliard hep hep og sæt i gang lillesøster! 🙂 Håber du får en god og nem fødsel når hun nu lader det trække ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Albæk

  You rock Girl.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Smukke, smukke Julie. Føler med dig. Fik min nr. 2, for 3.5 mdr. siden. May the force be with you…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla J.

  Pøj pøj med fødslen!!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie

  Lige præcis sådan var det også med min første – min søn født 14 dage før termin og min nr 2 – min datter gik jeg over tid.
  Jeg fik løsnet hinder ved mit jordmoderbesøg i starten af uge 42 og så kom hun lige under 24 timer senere 🙂
  Håber du snart kan holde hende i dine arme 🙂
  VH Connie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jo jo pøj pøj glæder mig! Knus Nordfyn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malu

  You Can do it!:)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • merry nielsen

  Kære Julie, hvor er du smuk med din store mave. Du er altid smuk, stærk og kærlig. Må prinsessen snart komme vel ud. Ønsker dig al det bedste og en god fødsel. En masse ve~støv din vej 🙂 kærlig hilsen fra Holbæk :*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hej☺
  Du godeste jeg føler med dig!!! Sidder i præcis samme situation…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Hepper på dig ❤️
  Hun kommer lige om snart… Kan fornemme det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Laier

  Åh kære Julie, jeg føler med dig!
  Den der med at “man går over tid som førstegangs, og nok føder før anden gang”, den kan de stikke skråt op! Her fødte jeg selv 2 dage før, første gang, anden gang ville pigebarnet sku blive inde 10! dage ekstra, og 3. gang kom herren først en uge efter, så den holder ingen steder 😉
  Til gengæld så er fødslerne her blevet hurtigere for hver gang, og sidste gang så hurtig at vi ikke nåede ud af døren 😉 Så det kan måske være en lille trøst, at det forhåbentlig kommer til at gå hurtigere 🙂
  Nåh, men altså, mega meget vestøv til dig *PUST PUST* 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte Toft

  Hvor jeg føler med dig!!! Min søn kom 10 dage før tid, og da jeg så ventede min datter som nr to, var jeg jo bare helt klar til at møde hende 14 dage før terminen.. Men nej….. 10 dage over termin. Men hun var værd at vente på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Lager

  Hæpper på du snart føder, og spændt på om du føder på min datters 2 års fødselsdag på søndag (18/10). De kære børn bestemmer bare alt lige fra starten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Lager

  Hopper på du snart føder, og spændt på om du føder på min datters 2 års fødselsdag på søndag (18/10). De kære børn bestemmer bare alt lige fra starten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Søde Julie. Du er så flot gravid. Tøsepiger gør hvad de vil og når det passer dem. Men bare rolig, jeg har endnu ikke hørt om nogen der er blevet inde i maven

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Bech Olsen

  Julie: You Can Do It!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke Ramsing

  Hvor jeg dog husker det! Sønnike var tre uger før termin, så da der var tre uger til vores datters termin var jeg mere end klar!
  Gik 5 dage over!!!
  Var altså gravid en månede mere og havde opgivet troen på at den baby kom ud… Men det gjorde hun jo selvfølgelig…. På under en time! Nåede at være indlagt i 2 min så var hun født. I alt på sygehuset i 2,5 timer før vi var hjemme igen.
  Tror på jeres pige ankommer netop på sin fødselsdag… Pøj pøj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Som du selv skriver kan det ikke vare længe mere. De siger også at piger lader vente på sig. Men held og lykke, når den tid kommer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente Schou

  Hep hep og pøj pøj ☺ du er så sej! !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  YOU CAN DO IT!
  HEP HEP!
  De bedste ønsker og håb for at du snart har lillepigen i armene, i stedet for i maven ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  You can do it !! May the force be with you !!
  Du ser smuk ud… baby kommer snart…
  Glæder mig til at følge dig og glææder mig til billede af dig og lille (stændige) baby 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

   stændige lig med STÆDIGE 🙂
   yes but of course 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mette

  Hej Julie:) hun lader vente på sig fordi hun er en rigtig pige. Hun skal nette sig før hun er klar til at møde verden 🙂 go’ vind her fra 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Hallenberg

  You can do it Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibritt

  Pøj pøj med babybulen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Sender lidt ve støv og pøj pøj med det hele

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Sender dig masser af ve-støv og ønsker om en god fødsel. Nu må hun da gerne snart komme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Berg

  Hep hep

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Julie,Julie, julie you can so much do it :-), hepper på dig og glæder mig til at se din smukke pige :-), Jubii med en blog jeg vil følge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Hej julie❤️ pøj pøj og masse af veestøv sendt afsted til dig….tror hun kommer på søndag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MonaP

  Tillykke med blog’gen.
  Skøn mave du har dig.
  (Anden gang gik jeg 13 dage over tid), men hun kommer lige præcis til sin fødselsdag.

  Held og lykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Lykke Thomsen

  Der heppes her fra, glæder mig til at se lille pigen og jeg glæder mig til at følge dig og din verden, pøj pøj med fødslen, du er en inspiration for mig og sikkert også for andre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Go Go Go…. Sender kaskader af ve-støv og ønsker dig en smuk og nem fødsel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hvor virker du bare sød 🙂 Og så er du så flot! Masser af HEP HEP HEP herfra <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Munch

  De aller bedste ønsker om en god og nem fødsel… jeg glæder mig til fortsat at følge dig og din lille familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Smukke Julie❤️Hermed ve-støv sendt i din retning. Krydser fingre for at baby Girl har tænkt sig at komme til verden inden længe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mette Møller
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hej Julie.
  Pøj pøj med din fødsel. Tænk på resultatet. Det er ikke en smal sag at føde men hvor er det dejligt bagefter. Jeg har prøvet det 2 gange og 1 kejsersnit.
  Glæder mig til at se hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  You can do it..! Det mest fantastiske er jo at få barnet op til sig bagefter.. så det hele væk.. er selv mor til 2.. fødte anden gang på 1,5 time. Det må godt gå lidt langsommere næste gang tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogindlæg på vej