I kan vinde min bog!

VIND gadget Hit NU! 4.advents konkurrence!

image

Okay … det er IKKE gået forbi mandens næse herhjemme og han ejer allerede et par stykker. Det er legetøj – det er dyrt legetøj, men det er gadgets når det er bedst – DET indrømmer super anti-elektronik-kyndige jeg gerne!

Jeg har nemlig prøvet Minik´s. Det er overraskende nemt. Og sjovt. Og æv – nu er vi der hvor jeg synes at vi skal eje en professionel een af slagsen så vi kan lave prof optagelser og IKKE MINDST reklamefilm og musik videoer til mig og alle mine projekter!!! Men sådan een er lidt dyr. Uanset hvad skal vi have sådan een! Snart :O)

Hvad taler jeg om? DRONER !

Det er the new black indenfor gadgets og legetøj og fåes efterhånden i alle størrelser, former og kvaliteter, – både til børn og voksne. Altså forstået på den måde at du kan købe een til barnet i supermarkedet nu, og een til den mere erfarne gadget/store legebarn mand på diverse hjemmesider.

Den som Minik hygger sig med lige pt er denne her:

image

(ps – tjek lige min lækre kæreste ud, her :O) HAHAHAHAHA)

Den type drone kan du se her: Minik´s Drone

MEN den sjoveste Minik har lige pt er den her lillebitte een!:

image

image

Og jeg har i samarbejde med Icebizz.com fået lov til at udlodde sådan en lille een til en heldig vinder.

Det er en UBSAN, no.H111, NANO Q4, ´worlds smallest quadrocopter´ og har vundet to top legetøjspriser!

image

images-2

Juhuuuu!!! Julegave til een derude! Det er så fedt!

Det er en super julegave til jeres halvstore søn, kæreste eller mand eller bror osv. Eller til een i bare ikke ved hvad skal give! Manden der har alt har IKKE en mini drone som denne – tro mig! Den kræver en smule mere øvelse at styre, men er ellers nem. Mest af alt skide sjov. Den er til en værdi af 425 kr.

Icebizz kører i øvrigt suuuuper jule tilbud lige nu!

Icebizz er i øvrigt en lille nystartet forretning med en ny initiativ tager, så det er bestemt også værd at vide.

Skynd jer at bestille nu, hvis det skal forsøges at nåes inden jul, ikk?

I kan også følge Icebizz og dennes løbende tilbud og nye sager indenfor gadgets og elektronik inde på facebook OG DE KØRER OGSÅ EN LODTRÆKNINGS KONKURRENCE DERINDE LIGE NU PÅ EN MINIDRONE LIDT STØRRE END DEN HER PÅ BLOGGEN – dobbel op dine chancer lige  : her!

Altså vind denne her:

image

Se den her på icebizz´hjemmeside : MiniDRONEN

Hvordan? 

images-1

Jo, kommenter denne blog (det gør du ved at scrolle ned, helt ned, og så kan der kommenteres!) og fortæl mig hvem der skal have den – jeg eeeelsker at læse det. Jeg trækker lod på søndag,- 4.advent og sender afsted mandag fluks!

images-3

SPÆNDENDE! Husk at jeg trækker lod ift en vinder – helt fair!

Lavet i samarbejde med Icebizz.com

 

Skriv en kommentar

 • Jesper Blaabjerg

  Århh super sejt.. Nu er jeg altså næsten 32 år, så det ville jo være HEEELT upassende at sige at den var til mig selv.. Så vil i stedet sige, at den skal være herhjemme til når vores sjove og skøre nevøer og niecer kommer på besøg, så der er lidt ekstra sjovt legetøj.. Ved i hvert fald at især drengene vil have så meget sjov ud af den… Krydser fingre, og glædelig jul☺☺☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Den skal min kæreste da have som en ekstra gave, når vi snart har års dag. Vi har en lille søn og derfor kunne min kæreste godt trænge til lidt gadget-tid med sådan en drone, samtidig med at vores dreng, kunne blive underholdt af ”det flyvende” 😉

  God jul, Julie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Til min fantastiske kæreste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette, bloggen Villa Ko

  Min søn, Johannes ønsker sig SÅ meget en fjernstyret bil. Men en drone er da endnu bedre. Han vil elske den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke Kleist

  Hvis jeg vandt, så skulle det være til min mand og min søn på 3 år. De ville elske og lege med sådan en

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tue

  Droner, det er lige mig, og en mini drone, det vil være et mega hit her hjemme.
  Måske den også selv kan finde sit gamle hjem herfra?
  Det må komme an på en prøve 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Ingvard

  Det skal min bror, så han kan forkæle hans 2 drenge med den i julegave. Efter sygdom er min bror endt i kørestol, så både økonomi og oplevelser med familien er reduceret. Ville elske at se både min bror og mine nevøer blive glade :-). Dejlig jul til alle herinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cindy zeeb

  Hej det skal mine fætre Pilutaq og Christian da min faster ikke har de fleste penge at gøre med, det ville gøre dem elle vilde jule aften at få sådan en 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Louise Olesen

  Den skal min datter Julie på 12 år have. Hun elsker alt nyt, bare der er lidt udfordring i det ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Hagedorn Nielsen

  Hvis jeg skulle blive den lykkelige vinder, så vil jeg give den til min mand og vores dejlige dreng. Det ville være en perfekt fælles aktivitet for dem. Min mand rejser meget, så når han er hjemme er det vigtigt at lave noget sammen og denne fine drone ville blive et hit.. ☺️
  Glædelig jul samt et godt nytår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Mikkelsen

  Uh, den skal min kæreste have, han er vild med sådan noget, og noget af et lege barn;) Og nu da vi selv står og skal være forældre for første gang, vil det være fantastisk at forkæle ham, med noget kun til ham, så kan han være barn igen:-)
  God jul:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Uh, jeg krydser fingre for at være den heldige.
  Min søn vil elske den at få den i julegave d. 24 el i fødselsdagsgave d. 25 december:-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Den skal min 33 årige, stadig legesyge søn, Kim. ❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elise Magdalene Lund Palmgren

  Den fede drone ville være den perfekte lille ekstra gave til min teknik tossede søn Oliver på 14

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja ahlquist

  Min store skønne søn, som har haft så svært ved at finde på ønsker i år( ud over en drone) han eeeelsker gadgets

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hvis jeg vandt ville jeg give den til min yngste og mest skønne fætter på 9 år, som har haft et hårdt år pga. skoleskift. Han ville elske at eje noget som storebror ikke har og få lov at fordybe sig og lege rundt med elektronik som denne. Og så er det ovenikøbet en perfekt størrelse til en lille knægt som ham. Det vil forhåbentlig gøre afslutningen på dette år perfekt. God jul til dig og din familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Christiansen

  Det skal min kæreste, han er vild med dem og hver gang han ser en står han længe og kigger på den også kigger han på mig med små hundeøjne ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Værnhøj

  … Og god jul til dig og din familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Værnhøj

  Den er da lidt fed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Uanga

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Thomassen

  Allerførst: tusind tak for en FED blog! Elsker at læse om alle dine op og nedture og blive bekræftet i at det ikke kun er mig der synes at livet og en travl hverdag og to små børn (4 år og 6 måneder) sommetider tager pusten… Når det så er sagt så er jeg fuldstændig blank på julegave til min mand så ville elske at vinde en drone til ham!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Andersen

  Årh den ville være perfekt til min mand. .

  Han er sindsyg med alt sådan noget gejl.. Nogle gange er det næsten til at blive vanvittig over, at hans ønskeseddel lige så godt kunne være fra en 7 årig (selvom han i hvertfald har rundet de 30 år) 🙂 Men det er nu det han bliver aller mest glad for. Tror det hjælper ham lidt i en stresset hverdag at kunne hygge og lege, som da han var barn.

  Derfor håber jeg virkelig, at jeg kan vinde den til ham 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Til min svigerfar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari

  Den skal min mand have:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Andersen

  Hvis jeg bliver den heldige der vinder, så vil jeg forære den til min kæreste som helt sikkert vil synes den kunne være sjov! Det ville være en sød lille ekstra gave at give her til jul 🙂 Så jeg vil krydse mine fingre
  – Glædelig december!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Min søn Malthe skal have den , hvis jeg vinder. Den vil blive et stort hit hos ham ♥♥♥
  Far, søster og jeg skal også prøve, men det er helt sikkert Malthe, der lærer at styre den først ♥♥♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Otto Motzfeldt

  Min søn, Patrick, vil synes at den er super cool og han far vil helt sikkert også gerne prøve den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Christensen

  Det skal min kæreste ! Han har alt, dog ikke en drone endnu, og så kunne han godt bruge noget underholdning når han går alene hjemme i hverdagene..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Follin

  Mit barnebarn Markus skal have den- fordi han er mit barnebarn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Uha Legetøj til “store drenge”
  Synes helt klart at, min kæreste fortjener den.
  Efter en omgang med sygdom og en masse træls. Hvor han bare er klar til at, hjælpe.
  Også elsker han gagets…
  Tak for denne dejlig blog…
  Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Kronborg

  Sådan en er lige mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natuk Rosing Fleischer

  Jeg ville give den til min dejligste kæreste Mads! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Gustavsen

  Jeg ville ønske at give min søn gaven, da vi trænger til lidt opmuntring.
  Han er pt indlagt på Riget.
  Han ville blive så glad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line johansen

  Det skal min elskede far.. Han har desværre pga sukkersyge store problemer med sine fødder, som gør at han ikke kan gå så meget mere.. Og jeg ville elske at se hans glæde i øjnene over at kunne sidde ned og “lege”! Især sammen med hans børnebørn.. Han har heldigvis ikke mistet sin indre legeglæde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Trankjær

  Mikkel – kæresten min <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie L.

  Den ville jeg super gerne vinde til min kæreste, der trænger til noget sjovt nyt legetøj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Den skal min søn da have ☺️ Og så skal han tage mig med, når vi skal ud og lege med den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan malene hansen

  Den skal jeg da ha for mig selv. Det er da lige noget for mig. Og ved min nevø vil elske sin moster hvis han får lov at lege med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Lindberg

  Vores barnebarn, Jens, skal helt sikkert lege med den – sammen med sin far 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvis jeg vinder, så skal min kæreste helt klart have den – som et lille “plaster på såret” over at jeg, sidst i januar rejser væk i 2 måneder. Han ville blive ellevild og måske slet ikke bemærke at jeg er væk, haha ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Madsen

  Den skal min søn ha’
  Han er vild med droner, men har endnu ikke fået en. Juleønske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg ville give den til min storebror. Jeg læser til eksamen, og er slet slet ikke begyndt at tænke på julegaver, så det ville passe perfekt. Heldigvis er det slut i morgen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stefanie

  Det skal min lillebror, fordi jeg mangler hans julegave og aner ikke hvad jeg skal give ham. Og fordi han kommer hjem fra Australien på mandag og har ikke set ham i 9 mdr!!
  Og fordi han fortjener det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Hvis jeg vinder, så skal min søn helst sikkert have den. Han ønsker sig penge i julegave til at købe en for.
  Han fik en sidste år op til jul af sine kammerater, da han var færdig med sit studie, men han har fløjet med den i nærheden af en mark, den blæste væk og inden han fik den ledt op, så kom der en mejetærsker og…..ja så kan du næsten selv gætte dig til resten.

  Glædelig jul til dig Julie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Micki Cheng

  Mig, mig, mig, mig……..!
  Gadgets…!
  ELSKER DEM…..!!! 😀
  Ville elske at lege rundt med sådan en, for at tabe den af syne for derefter febrilsk at lede efter den i det høje græs, og derefter blive overlykkelig for at have fundet den – indtil jeg gentager hele processen igen…

  Så: mig, mig, mig, mig… 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Den skal min mand have. Han ønsker sig ikke noget, men jeg ved han ville blive glad for sådan en

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Mortensen

  Den er lige til min søn Lasse på 15 år, der er for stor til alt andet legetøj ( men som heldigvis stadig har et rigtig legebarn i maven) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Hvor er den fiiiin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger D.Dahl

  Hej,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt

  Det skal min søn på 10år, han er elektroniknørd så det gør noget. Computere, telefoner, robotter, fjernstyrede helikoptere, ja alt styres med hård hånd :0) Han ville blive oven ud lykkelig over at eje sådan en til samlingen af elektroniske dimser :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte wænnerstrøm

  Den skal min kære mand have. Vi har egentlig aftalt ingen julegaver, men det kunne være sjovt at se ham pakke den ud. Han elsker fjernstyret ting, men han har ikke mange gagets, men det har vores tvillingedrenge på 6. Så jeg tror faktisk det bliver en gave for alle 3.

  Glædelig jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie majgaard

  Den skal min dejlige kæreste Steffen have en helt perfekt julegave

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Luna

  Hvis jeg vinder den, så skal min far helt klart have den i julegave 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I kan vinde min bog!