Mors Juveler

Vand på Mac´en ! :O)

image

Aaaaaargh og åååååååårh og piiiiiiiis OG SÅ VIDERE!

Der skete det der måtte ske på et eller andet tidspunkt og derfor en smule fravær på bloggen i lidt tid. Min søn spildte et glas vand på min bærbare som resulterede i at den bare ikke rigtig vil mere. OG det skete 2 dage før vi rejste til Nuuk for 14 dage siden…

images

Æv… den må fikses og i mellemtiden bruger jeg kærestens og vores iMac – men det er nu også OK eftersom jeg går hjemme igen efter travl, travl, travl tid i marts og april. Suk…

Unknown-1

Vi har lige været på 9 dages tur til Nuuk – bare mig og ungerne og selvom det er ferie, og der er lidt familie hjælp, så er det alene med to unger – og jeg var træt og presset. Mest fordi jeg ikke nåede at trække vejret imellem arbejde og rejse. Shit, da…

Unknown-2

ANYWAYS! Vil blot sige at jeg er her endnu – alt er godt på den måde det nu kan. Jeg skal lige finde luft og geare ned igen ,- så kan jeg blogge løs derefter!

Unknown-3

Håber I alle nyder foråret derude!

Stort forårs kram herfra!

6 kommentarer

 • julie

  Tak for jeres dejlige kommentarer. Pausen har været og er stadig rigtig god for mig. Meeeen jeg er på banen igen og kommer snart med skønne blogs til jer ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Hej Julie

  Synd at din Mac er druknet, men når ulykken nu er sket, så har Minik nok ret i, at du har haft godt af en pause, og så glæder vi os jo bare endnu mere til du vender tilbage til bloggen. Det gælder om at nyde sine pusterum – så det håber jeg virkelig at du har gjort. Selv om jeg er lidt ærgerlig over at gå glip af billeder fra Nuuk. Måske din søn også har nydt at din computer ikke virkede:…??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Hej Julie,
  Jeg er glad for at høre, at det bare var vand i computeren. Har tjekket ind flere gange med lidt bekymring.
  Men der er altså bare mere mellem himmel og jord end vi lige aner og Minik har helt sikkert ret. Du havde brug for en pause. Og siden computeren stadig ikke virker og du endnu ikke har fået en ny, så er pausen sikkert stadig gældende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Kære Julie.
  Sikke en omsorgsfuld og fornuftig mand du har;0)
  Solen står jo heldigvis op i morgen med eller uden MAC?
  Nyd dine “fridage”, knus Jannie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • susanne

  Hej Julie
  prøv at blæse den tør med din føntørre, min pc kom til at virke med dette efter at jeg havde tabt kaffe ned i tastatur, held og lykke med det <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Åh, tak,- men vi har prøvet alt… den er færdig. Jøsses for noget sensitivt elektronik, hva? Hahahhaha ! Anyways – som Minik sagde så var det universets måde at fortælle mig på at jeg trængte til en pause ;O)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mors Juveler