Og vinderne er!

Vild nyhed!

juliecoverdone

Kære allesammen!

SÅ er det sidste advents søndag! Idag skal der ske en helt speciel ting – faktisk et par stykker. Lad os starte roligt med det første:

Den vildeste ting der skal ske er – og det er ret stort – faktisk er det lidt Breaking News! Men jeg lover at jeg vil skrive mere om det og spamme jer en hel del med det NÅR tid er, hvilket er snart, men i aften kl 20 på DR1 vises der Julehilsen til Grønland! OG HER synger jeg to sange. En enkelt julesang OG SÅ MIN SPRIT NYE OG SNART UDE HOS JER ALLE, SINGLE! Ja, I hørte rigtigt,- ny musik fra mig nu. Endelig – endelig – endelig kommer der nyt.

Og lad mig på forhånd fortælle jer at min smukke kjole er fra Marianne Carøe – jeg VED nogle vil spørge. Men glæd jer til at se den – den er VIDUNDERLIG! ;O)

Hele historien om ny musik og lige pludselig udgive ny sang – lover jeg at I får snart – Jeg er så glad for det her! Og det er en fantastisk sang. Det er sgu svært at sige noget om dét andet end “JUHUUUUUUUUU!!!!!” – så hold lige øje med min officielle Julie facebook side HER , hvor jeg nok nemmest får det ud via en video med snak og hilsen. Det tror jeg. Så ind på den og like den, og følg med. Men først og fremmest – SE med i aften og hør min nye single LIVE! Den er at finde på iTunes under dens titel “I’ll even let you go” fra idag – så det er CRAZY vildt for mig! Jeg er SÅ glad!!

 

Find, hør og køb sangen lige herMin nye sang I’ll even let you go

 

images-2

Den anden der skal ske idag er at I KAN VÆRE MED I LODTRÆKNINGEN om et nyt, smukt, fint, betydningsfuldt smykke som jeg har designet og lavet i samarbejde med Crowdmade (læs mere om dem lige her: Crowdmade),- og YES YES YES NEMLIG NEMLIG NEMLIG – det er også et lille nyt projekt jeg har haft gang i og som NU er en realitet, og snart til at få fingrene i. Den er lige kommet ud af prototype-produktion og vi sender den afsted til videre produktion nu. SÅ SNART jeg har een i hænderne til en heldig vinder herinde, så sender jeg den afsted. Som det første – det lover jeg! Se mit smukke smykke lige her:

img_3647

Og læs her hvad det betyder:

Mit design har jeg kaldt “Thankful Heart” og det er min personlige udgave af ?Tro, Håb og Kærlighed?.

Tro er stjernen, som symboliserer himlen og universet, som for mig er der vores Tro bor. Tro er mangfoldig, individuel, personlig og findes i mange afskygninger. Men vi kigger alle til himlen og beder til hvad end vi nu tror på hver især, når vi har brug for det. Jeg tror på universet,- og at der er en mening med det hele. Universet er så stort og vi ved så lidt om det. Det får mig til at omfavne alt hvad jeg ved jeg har, det får mig til at omfavne alt det jeg ønsker og drømmer om, det får mig til at omfavne troen på at alt nok skal gå og det der kommer vores vej på godt og ondt kommer fra universet for at få os til at vokse som mennesker og elske mere og dybere.

Håb er stjerneskuddet, som er et smukt og enkeltstående fænomen. Fra vi var helt små lærte vi at når vi så et stjerneskud måtte vi ønske os noget. Derfor står stjerneskuddet som håb for mig fordi det er så forankret i min sjæl. Når vi ønsker og drømmer om noget, så håber vi jo altid på at det går i opfyldelse. Ja, flere ting skal lade sig ske og gøre for at vores drømme og ønsker går i opfyldelse, men håbet er der altid og gemmer sig altid bag hvert ønske og hver en drøm. For mig at se er håbet et af de stærkeste begreber vi mennesker har. Det kan være det lille ?det? der holder os ovenvande i mange svære situationer.

Kærlighed er hjertet. Det store hjerte der bærer på alt det andet. Alle følelser, alle drømme, alle håb, al tro. Alt hvad vi er, er i i vores hjerter. Og kærlighed er alt for mig. I kærlighed bor også taknemmelighed. De går hånd i hånd og gør hinanden stærkere. I kærlighed er også tilgivelse. I kærlighed er også tilblivelse. I kærlighed skal vi sige, gøre, handle, tro, håbe og ikke mindst leve. Hver dag. Tro, Håb, og Kærlighed.

img_3645

Skriv en kommentar til mig, og så er du med i lodtrækningen om 1 stk. af mit smykke,- “THANKFUL HEART” !

78 kommentarer

 • Stine

  Smukke smykker. Du er en inspiration på mange måder. Glædelig jul til dig og dine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Steengaard Hansen

  Meget smukt smykke og fine ord omkring dine tanker for valg af design.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Andersen

  Hvor er det flot. Og din beskrivelse af det gjorde lige det sidste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Letten

  Glæder mig til at se smukke dig i den smukke kjole, og høre din smukke stemme.
  Og det smykke der.
  Hold da op siger jeg bare. Sikke en smuk idè at få.
  Smuk, smuk, smuk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Tillykke med udgivelsen, helt igennem smuk sang

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni Christophersen

  Hej Julie. Tak for din kreativitet og inspiration. Du bliver ved med, at overraske. Med dit smukke indre og gode ♥ hjerte. Glædelig jul til dig og alle andre, der læser dette.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maja

  Hvor er det bare smukke og store ord og tanker der ligegr i dit smykke, det ville jeg gerne vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Petra

  Pilerinaq

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nuunu Binzer

  Unnummut tusarnaartitsigavit qujanaq. Ujamiliat tajaliallu kusanaqaaq 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Så smukt – og så sigende <3 Ville elske og bære et af de flotte smykker, og lade mig have min mor med i hjertet.

  Glæder mig til at høre din nye musik <3

  Glædelig 4 advent

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hørte lige din nye sang i Julehilsen til Grønland – rigtig god.
  Og så kommer man herind for at læse lidt mere om dig, og så har du også lige en fin konkurrence

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette thomsen

  Glædelig 4. søndag i advent! Sidder og nyder Julehilsen til Grønland 🙂 Er meget interesseret i det smukke smukke smykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bibi

  Kære Julie.
  Sikke et smukt smykke med en fin historie i forhold til designet. Så fint!
  Jeg sidder lige nu og ser Julehilsen til Grønland. Det er en tradition, som jeg har gjort i nok 10 år eller lignende. Sådan et hjertevarmt program.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tugba G

  Smuk tanke og flot design❤ Vinder jeg, får min mor halskæden❤ Selvom jeg selv rigtig gerne vil bære et smykke fra dig❤ Glæder mig til at høre dit nye musik

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Hemmingsen

  Wow et smukt smykke!
  Det vil jeg virkelig gerne vinde ⭐️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Pedersen

  Hej Julie.
  Fantastisk med både ny musik og smykker . Jeg er fan af dig ❤️❤️
  Min mand og jeg er klar ved skærmen, for at se julehilsener fra Grønland . Vores datter, svigersøn og 2 børnebørn bor i Nuuk, så det er julens højdepunkt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Det er godt nok et flot smykke. Glæder mig til at se mere. Og så glæder jeg mig helt vildt til at høre din nye sang i aften. God jul til dig og din familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Det ville være en fantastisk lækker præmie at vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona Hoelgaard Madsen

  Hej Julie.
  Det smykke er utroligt smukt og hvor giver det meget mening med forklaringerne som du giver. Stjernen, stjerneskud et og hjertet. Virkelig et smukt stykke arbejde. Godt gjort.
  Glædelig jul herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Kusanaq torrapajuk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Det smykke er dog det mest sigende jeg længe har set. Jeg kan slet ikke sætte ord på min følelse da jeg så det. Det går lige ind. Wow. Og er jeg ikke heldig at vinde det, så er det helt sikkert en ting, jeg vil købe til mig selv når det kommer i handlen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara rasmussen

  Det har du gjort godt, hvor er de fine 🙂 Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha Pedersen

  Wow virkelig fint smykke og jeg glæder mig til at se dig spille din din nye sang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna Vangsgaard

  Juullimi ukiortasaamilu Pilluarit fra en Nuumiutter i eksil

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Dahlgaard

  Hej Julie..
  Din nye single er fantastisk – vi hørte den til julekoncerten og ser frem til at høre den igen…
  Jeg har altid elsket Tro, håb og kærlighed- og vil elske at vinde din udgave ❤
  Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Glædelig jul og glæder mig til at høre din nye musik

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Hvor er det et smukt smykke. Det skal min veninde, med grønlanske aner, have, for hun mistede hendes søn i år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Clausen

  Smukt fantastisk og lige hvad jeg vil give videre til min datter når hun bliver ældre ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia Kristoffersen

  Det er godt nok et fint smykke, og nogle gode tanker bag symbolerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hvor spændende endelig at se hvad dine tidligere tegninger blev til. Og hvor er det smukt ❤️ og fine tanker bag hvert symbol som som gør det hele endnu mere smukt. Tro håb og kærlighed – det største i livet ❤️ Jeg vil elske at vinde dit smykke og bære det stolt! Glædelig jul til dig og dine kære

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente kristensen

  Virkelig flotte smykker, kunne godt selv bruge lidt tro, håb og kærlighed i denne tid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Glædeligt Jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zascha N

  Helt fantastisk konkurrence! Ville være fantastisk med en gave til sig selv istedet for det altid er børnene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila Lund Andreasen

  Flot og unikt!
  Bedre kan det ikke beskrives.
  Vil elske at eje

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henni

  Tillykke med det hele….du er så kreativ. En multikunstner!!! Så fin en nyfortolkning af tro, håb og kærlighed. Jeg er vild med det! Elsker din stemme!……og så er du også lige mor til 2 små samtidig. Godt gået !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bibi Nathansen

  Hvis jeg skulle vinde dit fine smykke, så ville jeg give den til min mor, for alt det du beskriver, det ønsker jeg hende. 🙂

  Min mor savner jeg, og via dit smykke, er jeg altid lidt hos hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vivi Ravn

  Sikke et smukt hjerte og jeg elsker hjerter og har fået et tatoveret et hjerte med tre hjerter indeni fordi jeg har 3 børn og det store hjerte symbolisere mig som altid vil have mine 3 børn i mit hjerte ❤️ Glæder mig til at høre dit nyt musik.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Esther Iversen

  Allatatit atuarlugit nuannit , eqquingaluaruma eqqungassaq nukanut Sara Iversenimut ingerlateqqissangaluarpara

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Schandorf Nielsen

  Waow hvor et flot smykke, det ville jeg elske at vinde, og glæder mig også til at høre nyt musik fra dig, og høre dig i julehilsen til Grønland i aften. Vil så også sige at jeg savner dig som vært i julehilsen til grønland, må jeg indrømme☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aviaja Fisker

  Spændende at se, hvad tegningen du tidligere lagde på Facebook skulle bruges til! 🙂 Og så fine tanker bag det smykke! Det vil jeg elske at bære, og lige nu er et tidspunkt i mit liv, hvor jeg inderligt har brug for at være stærk i både troen, håbet og kærligheden.

  Glææder mig til ny musik fra dig! Det er altid en fornøjelse at høre din smukke stemme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenny

  Kusanaq

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Dejligt med ny musik, glæder mig til at se showet.

  Ville elske at vinde det smukke smykke. Er vild med stjerner og hjerter, så det er bare et rigtig skønt smykke. Og symbolikken ved tro, håb og kærlighed er bare prikken over i’et. Går lige nu igennem en hård tid med akut alvorlig sygdom i den nære familie, og dette smykke ville være en god hjælp til at kunne bevare håbet, og give støtte.

  Du og din familie ønskes en rigtig glædelig jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Glæder mig til udsendelsen i aften. Immiussinerani ilaavunga, erinarsuutit nutaaq nuanneqaaq

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Kære Julie.
  Er vild med din blog, som er så skøn at følge. Dejligt uhøjtidelig, ærlig og sjov!
  Jeg glæder mig meget til ny musik fra dig, det har været længe ventet kan du tro 🙂
  Smykket er virkelig smukt – ligesom tankerne bag det❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Fuglsig

  Et virkelig smukt smykke ❤ og som rigtig gerne må lande her hos mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Super smuk fortolkning og den ville jeg meget gerne vinde smuk halskæde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Larsen

  Hvor dejligt med ny musik ‘ og sikke et smukt smykke ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Det kunne være lækkert med smukke smykker og ikke mindst dejligt musik fra dig og din skønne stemme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette Berthelsen

  Kusanaq

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Madsen

  Smukt smykke
  Du og din familie ønskes en glædelig jul samt et godt nytår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Salina Olsen

  Pilluakutsoorit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Rønholt

  Hvor er det en dejlig julenyhed med nyt musik fra dig – længe ventet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agathe E. Therkildsen

  Siullermik saqqimmersitseqqinninni pilluarit nuanneq aamma designikkat kusanaq pilerinaq isumaalu nuanneq, aamma tassunga tunngatillugu pilluarit pikkorittupajuk.
  Juullimi ilaquttatillu pilluaritsi ukiortaamullu nutaamut iserluassamaarisi ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Smukke r fortolkning er længe læst, det gik lige i hjertet. Det har været en svær periode, så da jeg hørte din nye single of læste om Thankful heart der blev den hårde pige, meget blød. Tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Levinsen

  Wau det er godt nok flot dit nye smykke. Det vil jeg dælme gerne vinde ❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie A

  Kære Julie, hvor er det skønt at der endelig er nyt musik fra dig! Det ville være en stor glæde, at vinde et smykke fra dig! Hvor er det smukt og helt unikt! Jeg krydser hvad jeg kan! Rigtig glædelig jul til dig og din familie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lonni frandsen

  Super smukt smykke og flotte tanker bag.
  Glæder mig til at høre den nye sang

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte H. Bloch

  Kære Julie,
  Glædelig 4. søndag i advent ❤️
  Jeg glæder mig meget til at se/lytte til hilsen til Grønland i aften. Min datter Nanna Marie har grønlandsk blod i årerne (ligesom julemanden, sir’ hun

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Jensen

  Sikke er fint smykke! Det er både sødt og sejt, enkelt og detaljeret, piget og noget der passer til alle. Det er en rigtig fin tanke, der ligger bag. Du er virkelig et multitalent 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Så fint smykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Salomon

  Det er godt nok et flot smykke. Dejligt med nyt musik fra dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Højrup Møller

  ELSKER DIN NYE SANG!! Jeg vil helt vildt gerne have et smykke! Tro, håb og kærligheden var mine ord til min konfirmation, og siden den gang har de betydet meget for mig. Det ville betyde meget for mig, at gå rundt med et smykke som kan minde mig om, hvad der er vigtigt her i verden, hvilket er Tro, Håb og Kærlighed. Så det ville gøre mig rigtig glad hvis jeg vandt smykket.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beathe Christiansen

  Kaar Stoooort tillykke – dobbelt tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Munk Stejn

  Det er så smukt et smykke! Mega talent du har der! Er super glad for, at der ” endelig” kommer nyt musik fra dig- har været kæmpe fan af dig, siden popstars :-). Ha’ en fantastisk 4. Søndag i advent, og en dejlig jul, når du kommer der til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Motzfeldt Truelsen

  Glæder mig altid til Julehilsen til Grønland, glæder mig til at høre dig, ærgerligt du ikke er vært.
  Glædelig jul til dig og din familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Petersen

  Rigtig glædelig jul og ser frem musikken ☺❄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene sejling

  Smukt smykke. Som symbolisere noget vigtigt som jeg har mærket i efteråret hvor jeg hsr haft det svært og virkelig mærket tro håb og kærlighed fra familien.

  Glæder mig til at høre dit nye musik. Så dejligt. Endelig.

  Kh Malene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Luna

  Hvor er det bare skønt det hele! Ny sang ude og fantastisk smukke smykker! Så bliver det næsten ikke bedre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa Jensen

  Glæder mig høre dig synge i aften.
  Håber også jeg vinder, da jeg ellers aldrig vinder noget

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Schmidt

  Waw et smukt smykke ❤️ Kusanaq, glæder mig til at høre din nye musik og glæder mig til at se julehilsen til Grønland ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Ostenfeldt

  Hej Julie,
  Tak for fantastisk smuk og kærlighedsfyldt musik igennem årerne. Det er et meget smukt og unikt smykke du har designet, som jeg vil nyde at bære. Glædelig jul og godt nytår til dig og dine ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Josefsen

  Flot smykke, glæder mig til at høre din nye musik

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Bruun

  Hvor er det et helt unikt smykke med en fantastisk betydning, Julie.. Er ikke i Tvivl om den vil få stor succes.. Det vil være en gave at gå med den <3

  Juullimi ukiortaassamilu pilluarit <3

  Namaste <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Danielle

  Det er simpelthen sådan en fin fortolkning af tro, håb og kærlighed 🙂
  Og så fantastisk med nyt musik fra dig – det må høres hurtigst muligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Tak – ift musik så klik blot på link til den <3 JUBIIIII !!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Larsen

  Det ville da være fantastisk at vinde et så smukt smykke. Glæder mig til at høre din nye melodi.
  En rigtig glædelig jul og godt nytår til dig og din familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Najaaraq Petersen

  Kusanaq ♡
  Saqqummersitseqqinninnilu pilluarit.
  Ilaqutannguatillu juullimi pilluaritsi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria møller

  Ej julie jeg glæder mig vildt til at høre ny musik fra dig ,og nu osse smykker ,vilket er så flotte er vild med hjertet,ville være glad for at kunne bære dette

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og vinderne er!