Tænker tilbage på egen barndom

Mothers ROCK!

Så er det dælme MORS DAG! Idag, søndag den 13.maj

unknown-2

Her er et eksempel på mors dag herfra:

 • et sted mellem kl 6-7.30 hives hun ud af sengen, formentlig efter flere forsøg.
 • så ligger hun sig på sofaen med ungerne indtil de vil have morgenmad, fordi vi nyder de lange morgener sålænge vi kan (sønnike starter snart i skole).
 • så serveres der morgenmad, mens mor finder tøj frem til ungerne, og skifter noget af det ud de næste ti minutter efter diskussion med børnene om hvilken trøje der duer og ikke duer. Det samme med bukserne.
 • så vaskes der ansigter og børstes tænder.
 • så skal der tages sko og jakker på – det er nok det der tager længst tid for af een eller anden årsag så skal det siges op til femten gange før nogen gør noget.
 • så skal der også sikkert lige cleares noget mellem storebror og lillesøster – det hænder at et skænderi eller to allerede bryder ud heromkring. Om ingenting.
 • så cykler vi afsted med lillesøster i cykelvogn og brormand på egen cykel. Lillesøster afleveres først,- derefter storebror. Hov, han skvattede lige, noget med et løsnet dæk. Mor trøster ham og fikser dækket. Det kører igen.
 • afleverer sønnike og så hjem og gøre sig selv klar.
 • afsted på job, møde, lydbog, staldtjans, to-do’s,- indimellem det hele på een gang, indimellem en enkelt ting, men med garanti ud og køre en del kilometer.
 • måske når mor hjem til afhentning, hjem til hygge, leg, tuderi, skænderi, rod, kaos, larm, krav, mere tuderi, nogen der siger mor 14.000 gange, lorteble eller i bukserne, og så lige lave aftensmad.
 • spise aftensmad og tvinge maden i sønnike. Datter spiser glædeligt. Selv har mor slugt maden på sådan cirka 2 minutter. Max.
 • aftensrutinen skifter lidt, men oftest er der lidt tid til tv, ipad, spil, film, et bad eller noget før sengetid. Der flader vi gerne ud allesammen,- naturligvis inklusiv at mor er oppe og gå for at fikse et eller andet een af børnene har bedt om sådan cirka hver 3.minut. Det slår sjældent fejl.
 • Far putter børnene. TAK.
 • Oftes er mor afsted om eftermiddagen og aftenen på job. Er som regel hjemme mellem kl 22 og 02. Ca. Og så er hun oppe igen med dem om morgenen. Fordi hun har savnet dem og fordi hun nogle gange kun ser dem om morgenen.
 • Mor elsker i det hele taget alt det her. Også selvom det tit giver hende sved på panden og hæs stemme. Men det er sådan det er. Ren rutine. Og så slet ikke alligevel.

Mor er bare røv hamrende fucking sej. Altid. Det vil jeg gerne have lov til at sige. Hun kan jonglere med så mange ting på een og samme tid, holde styr på hele familien og alt hvad der dertil hører, være trættere end træt og alligevel mande sig op til det hele hver dag, finde overskud og tid når der er allermindst af begge dele og på magisk vis sørge for at alt virker ret organiseret selvom det er det rene kaos. Og den giver jeg straks videre til min egen mor. HUN er bare DEN SEJESTE. Og jeg elsker hende overalt på jorden.

images

Skriv til mig hvem du gerne vil hylde – også selvom det er dig selv – og vær med i konkurrencen om et af mine smykker her på Mors dag. Jeg trækker lod blandt jer alle i aften!!!! Og annoncerer vinderen imorgen. VÆLG HELT SELV DET SMYKKE DU VIL GIVE ELLER HAVE!

Læs om mine smykker her, og se hvilket du vil vinde her:  My Energy by Julie

unknown

img_e8040

 

23 kommentarer

 • Lene Dahlgaard Jørgensen

  Den skal min storesøster vinde 😗❤
  Vores mor døde for 5 år siden (åh gud tiden går stærkt, det føles som i går!😢) og jeg har nok ikke kunne komme igennem tabet, hvis jeg ikke havde haft hende ❤ Håber hun vinder da jeg rigtig gerne vil glæde hende, og vise hende hvor taknemmlig jeg er for at jeg har hende 😍😗❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg vil hylde mig selv nu hvor min mand ikke går op i “kommercielle mærkedage”, så må man jo selv tage affære og selvforkæle – for ja mødre er sgu seje og det er det job i min verden der giver mest mening hver dag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Helt klart min mor. Altid klar til at hjælpe og til en god snak ❤️
  Ville elske at vinde et af dine smukke smykker. Meget gerne ringen 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Mig selv😊
  Synes jeg fortjener det da jeg pendler frem og tilbage hver dag mellem Odense og København. Nogle dage ser jeg slet ikke min søn, da jeg tager hjemme fra længe før han står op, og først er hjemme igen når han sover😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vera

  Jeg vil gerne vinde et af dine smykker. Jeg er mor til 2. Kunne være fedt at vinde 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Mig selv. 😀
  Min mor er her desværre ikke mere 😢
  Men jeg har selv 2 skønne og fantastiske piger.. 😍💐💞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Uh Min mor har bestemt fortjent et smykke.
  Vi havde aldrig mange penge da jeg voksede op, men Min mor sørgede for vi altid havde tøj på og mad på bordet ( også til spontane legekammerater), men det gik selvfølgelig ud over hende, kun sjælens fik hun noget. Og i dag takket vi vender hver en han vi har chancen. Stort forbillede for mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Mig selv ❤️ Snart 2 år med super sød kæreste og er ved at renovere soveværelse forud for min indflytning hos ham ❤️ Glæder mig for vildt ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Hammeken

  Min lillesøster ❤
  Hun er alenemor til tre tornadoer, de er alle meget mor glade. Hun klarede at uddanne sig med 2 børnehave børn og en skoledreng. Nu arbejder hun indenfor sundhedsvæsen og knokler løs, og får hverdagen til at hænge sammen på magisk vis. Jeg er så stolt af hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beathe

  Det er OS alle mødre. Vi gør det så godt,vi kan. Vi skal være bedre til det – HVER dag og sige, det klarede jeg da meget godt, også selvom man har haft en lortedag..det er så lidt men effekten af det er så givende 😉 God dag til jer alle skønne mødre <3 NYD dagen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Søgaard

  Det skal jeg da vinde. Kan genkende mig selv i alt det du skriver. Jeg er alene med tre børn så det kræver sin kvinder eller retter sagt det kræver en god MOR at overkomme dette og rumme det. Gør det med glæde alle årets 365 dage.
  Stort knus til dig kære Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Røjkjær

  Kære Julie, jeg vil gerne hylde min datter, som er mor til mit barnebarn. Hun har altid overskud til at stå i spidsen, hver gang min mand eller jeg skal “hyldes” og derudover har hun et fantastisk bånd (særligt) til sin lillebror (der er 16 år i mellem dem) og agerer på mange punkter “mormor” for, ikke kun ham, men også de øvrige søskende. Vi mistede desværre mormor i 2012 – så nu er hun den, der kommer til bedsteforældredag, altid har is i fryseren og den, som aldrig lader slikskålen rende tør for det “gode slik”. De kærligste hilsener Dorthe og Ps glædelig mors dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Mette Damm Nørgaard

  Jamen det skal min helt fantastiske datter som er blevet mor den 16 februar i år og hun er helt fantastisk ♥ og jeg er sikker på at hun vil være bild med dette armbånd http://bykjaergaard.dk/armb%C3%A5nd/alle-arm%C3%A5nd?product_id=1133

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Luna

  Min mor har gjort det fantastisk godt med alle os 4 børn, men i dag vil jeg altså hylde min skønne storesøster!

  June er mor til 3, og har en mand som arbejder virkelig meget, hvilket betyder at hun står for alt. Alle morgen vækninger, madpakker, skænderier om tøj, der bestemt ikke passer sammen i farven, afleveringer af alle 3 børn + hentning igen om eftermiddagen, kørsel af den ene eller den anden til foldbold, gymnastik eller dans, lave aftensmad, hente alle igen, spise (alle brokke sig over, hvad de skal have uden at komme med forslag til noget bedre), og putter så til sidst børnene (alle brokker sig igen, for klokken er bestem ikke alledere 19:30, 20:15 eller 21:00) og henter utallige glas med vand og synger 1000 sange. I mellemtiden har hun jo så også været på arbejdet, handlet ind og formået at hækle en bamse eller to.

  June har nu gjort det i 11 år, og jeg har stadig ingen idé om, hvordan hun kan nå det hele! Men jeg har et par teorier:
  1. Hun har fået fingerne i Hermione’s timeturner.
  2. Hun er i virkelig vampyr, og har ikke brug for søvn.
  3. Hun er superhelt!

  Jeg hælder nok mest til den sidste 🙂

  Glædelig mors dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Marie

  Jamen det da min egen mor❤️ Hun har alene opdraget mig og min storebror. Tog en uddannelse mens jeg gik i skole, så hun havet selv meget at rode med, hun er ordblind og alligevel lykkes det hende, uden at det påvirket mig og min bror.
  Hun kæmper dagligt en kamp med sin sukkersyge som de ikke kan få reguleret ind rigtigt😔 min bror har asberger men det fant man først ud af da han var 27 så ja der har været meget i barndommen som hun selv har måtte klare, kæmpe og prøve at forstår. Oveni har hun altid tid og oversku til at lægge øre til mit hverdags pjat

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana Kristensen

  Jeg vil gerne vinde et af dine smukke smykker til mig selv😍 Mor til 2 fodbolddrenge på 14 og lige knap 16 år har jeg stået på sidelinien i MANGE timer og har vasket rigtig meget fodboldtøj – både drengenes eget tøj, men også holdtøj. Nu må det være min tur til at blive forkælet😍⚽️ Elsker mine store teenage drenge❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Machholdt

  Her er drengene så store, at de selv klare morgenrutinerne, men det er weekenderne der trækker tænder ud. St. Bededagsferien blev brugt på cykelløb. Kommer hjem fra arbejde torsdag, pakker varer ud som jeg lige har kastet i indkøbskurven på vej hjem. Lave aftensmad og forberede weekendens cykelløb og frokost til disse. Lander i sofaen på den forkerte side af kl. 21 og glæder mig til bare at sidde og slappe af. Hvortil manden spørg: Skal vi snart i seng? Nej, jeg har brug for at sidde og slappe af. Nå, men så går jeg i seng siger han. Så hundelufte-tjansen tilfalder også mig. Sidder ofte alt for længe i sofaen, fordi jeg nyder det, men når vækkeuret ringer mellem kl. 5:30 og 6:30, så giver det bagslag. Fredag blev det til 8 timer til cykelløb og så hjem og lave aftensmad og gøre klar til næste dag. Lørdag blev det til 13 timer og der skal jo ordentlig mad til, så depoterne er fyldt op, så ikke noget med nem mad. Og søndag 8 timer og det var så den weekend. Bevares min mand er også på under cykelløbene, men det er ikke ham der sørger for alt det praktiske når vi så kommer hjem.
  Hvis jeg vinder vil jeg gerne bede om jb6080gsq.
  God morsdag 💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Sophie Øberg

  Jeg vil hylde en fantastisk Mor, ikke min egen, men en lige så god og tålmodig Mor. Hun er samtidig en god veninde og et forbillede for – min kære Jette ❤️😊Jeg har et stykke tid kigget på en anledning til at give hende et af dine smykker, for hun elsker alt grønlandsk efter en lang årrække i Nuuk, og hun pynter sig gerne med grønlandske mønstre 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Et smukt smykke til min veninde,Vibeke. Hun har lige mistet sin egen mor, men formår trods svær sygdom at være en fantastisk mor for sine 4 børn – hvoraf den ene er autist. Hun fortjener det virkelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Et smykke til min superseje venind,Vibeke.. Hun har lige mistet sin egen mor, men formår på trods af svær sygdom at være en fantastisk mor for sine 4 børn – heraf en autist.
  Hun fortjener det virkeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Glædelig mors dag 😚
  Hvis jeg vandt konkurrencen, skulle min skønne veninde Lone have den forgyldte arktiske pilegren. Den er lige hende. Hun har haft så mange udfordringer og sorger de sidste år, men selv om hun har det svært, har hun alligevel overskud til at være verdens bedste veninde. Hun fortjener hele verden ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Larsen

  Må man hylde sig selv? Det gør jeg ihvertfald idag 😁 jeg elsker mine 2 børn på 3 og 6 år over alt i verden og forsøger at give dem den bedste udgave af mig som mor. Pt er vores familie max presset, da jeg i marts fik konstateret kræft og gennemgår et langvarigt kemoforløb. Vores liv har fået et andet perspektiv og min største mission er at give min børn en nærværende og kærlig mor og et hus fuld af kærlighed ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona

  Jeg ville forkæle mig selv og sige at det er fra min datter på 8 😉
  Det skulle være en halskæde i sølv enten med rosa kvarts eller den hvide måne sten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tænker tilbage på egen barndom